FB pix Je Ex Terug Krijgen Doe Je Zo! - Artikelpost

Je Ex Terug Krijgen Doe Je Zo!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 957 | Aantal woorden: 656 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig is het voor veel mensen vrij normaal om in en uit relaties te stappen. Maar soms heb je te maken met een dilemma. Nadat je relatie uit is gegaan kom je tot de conclusie dat je ex zo'n belangrijke rol in je leven heeft gespeeld dat je je ex terug krijgen wilt. Dit artikel geeft je een aantal fundamentele stappen om je te helpen een begin te maken met het terug krijgen van je ex.

Er is geen perfecte wereld en dat relaties stuk gaan gebeurt nu eenmaal in het leven. Ze zijn stressvol en frustrerend voor beide partijen. Maar als je de relatie wilt behouden zul je je misschien afvragen welke stappen je moet nemen.

Nu moet je eerst uitzoeken hoe je je ex terug krijgen kan zonder jezelf te verliezen. Dit komt omdat veel mensen de veelvoorkomende fouten maken door wanhopig of zwak over te komen. Daar zit je ex niet op te wachten en vermindert je kansen om weer bij elkaar te komen.

Er zijn veel dingen die je moet doen of vermijden voordat je contact opneemt met je partner om te proberen hen terug te krijgen. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar een aantal belangrijke stappen zijn:

Wees sterk en stop communicatie

Stop met stalken, smeken of laten zien dat je wanhopig bent. Val je ex niet lastig door continu te bellen, e-mailen of sms’en. Laat ze het gevoel krijgen dat je sterk bent en verder gaat. Laat ze beseffen wat ze missen. Dit is waarschijnlijk het moeilijkste als je net uit elkaar bent gegaan en waar de hele situatie nogal emotioneel is. Het is echter een heel belangrijke stap in de goede richting. Gebruik deze tijd zonder contact om dingen te verwerken en je ex de tijd te geven om hetzelfde te doen en na te denken over waar het fout is gegaan in de relatie.

Ga leuke dingen doen!

Niemand wordt er beter van als je de hele dag depressief thuis zit. Dit is niet het moment om alleen te zijn. Ga uit met vrienden, zoek een aantal hobby's en vermaak jezelf. Doe de dingen die je leuk vindt. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat je gelijk met het andere geslacht om moet gaan, maar je moet andere mensen om je heen hebben. Dit zal helpen om je beter te voelen.

Wees jezelf

Zorg ervoor dat je niet je persoonlijkheid verliest. Vergeet niet dat je ex van je hield voor een reden. Dus depressief worden of stoppen met je baan zal geen indruk maken. Wees jezelf zoals je was in je relatie en je ex zal snel herinneren waarom ze in eerste instantie van je hield.

Leef je eigen leven 

Je moet leven zoals je normaal zou doen. Probeer om weer alles op de rit te krijgen, zorg ervoor dat je er goed uitziet en doe alles zo goed mogelijk. Door sterk en zelfverzekerd over te komen, laat je een goede indruk van jezelf achter. Dat laat je ex zien dat je in staat bent om verder te gaan. Dit is de beste manier om hun interesse te wekken.

Voor een relatie te doen slagen, moet je jezelf zijn. Je moet niet ten koste van alles de relatie voort zetten en het risico lopen dat het op korte termijn weer mis gaat. Je wilt je ex terug krijgen dus zorg voor een goede strategie
Over de Auteur

Wil je meer weten over je ex terug krijgen? Kijk dan hier

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo