Je trouwdag indelen - Artikelpost

Je trouwdag indelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 945 | Aantal woorden: 601 | Datum: | 0 commentaar

De dag van je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Maar het kan ook een stressvolle dag zijn. Daarom is het erg belangrijk dat je alles van tevoren tot in de kleinste details geregeld hebt. Je wilt immers niet dat er op de dag zelf dingen mis gaan. Het begint natuurlijk met een ruwe schets van de dagindeling. De volgende planning is voor veel mensen ideaal.

Het begin van de dag

De dag begint met het optutten: haren, make-up, jurk, sieraden. Onderschat niet hoeveel tijd je hier aan kwijt zult zijn. Begin ruim op tijd, zodat je niet in de problemen komt. Als iedereen opgedoft is, is het een mooie tijd om je foto’s te laten maken. Jullie zien er nu nog tiptop uit en hoeven je nog geen druk te maken om de gasten. Tussendoor is het waarschijnlijk ook een keer tijd voor de lunch. Je kan voor iedereen lekker een broodje bestellen of iemand ’s ochtend de broodjes laten smeren.

Trouwen

Hierna vertrekken jullie naar het gemeentehuis en eventueel de kerk voor de ceremonie. Bedenk van te voren goed wie je bij de ceremonie wilt hebben en wie je alleen uitnodigt voor de receptie/het feest. Het is leuk om ook hier tussendoor een fotomomentje te nemen.

Receptie en diner

Tijdens de receptie zal je veel handjes schudden en het is ook leuk om hier samen de bruidstaart aan te snijden. Hierna is het tijd voor het diner met je dierbaarste gasten. Het kan fijn zijn om van te voren van kleding te wisselen. Een grote bruidsjurk is namelijk erg onhandig om mee aan tafel te zitten (en ’s avonds in te dansen). Denk bijvoorbeeld aan een wat ingetogener versie van je trouwjurk.

Feest

Na het diner is het tijd voor het feest. De eerste dans is natuurlijk voor de bruid en de bruidegom en ook het gooien van het bruidsboeket hoort erbij. Ben je van plan het feest tot laat in de avond te laten duren, zorg dan (naast de standaard hapjes) ook voor een wat grotere snack ’s avonds.

Als laatste moet je er natuurlijk ook nog aan denken hoe je ’s avonds weer thuis gaat komen. Spreek met je trouwvervoer bedrijf een tijd af of regel zelf een BOB.Over de Auteur

Ik schrijf over diverste interessante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo