FB pix Jezelf omschrijven op een datingsite - Artikelpost

Jezelf omschrijven op een datingsite

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2001 | Aantal woorden: 444 | Datum: | 0 commentaar

De meeste mensen die op een datingsite kampen met een probleem. Hoe moet je jezelf nou omschrijven? Het blijkt dat veel singles gewoon echt niet weten hoe ze dit moeten doen. Vaak zijn er teksten te lezen als "Ik weet niet wat ik hier precies moet neerzetten, maar ik zoek een leuke vrouw" of "Ik vertel later wel wat ik hier wil plaatsen, want ik weet nog niet precies wat ik zoek".
Dit soort teksten zijn natuurlijk niet interessant om te lezen voor anderen. Dit soort profielen vallen meestal dan ook af. Wanneer men dan geen reacties krijgt, werkt de dating site niet. Het ligt in dat geval volgens de persoon gelijk aan de website. Terwijl er als er even wordt verder gekeken, blijkt dat het profiel in vele opzichten verbeterd kan worden. Het schrijven van een tekst is niet zo moeilijk als men denkt. Noteer als eerste gewoon steekwoorden van wat je leuk vind of je bezig houdt. Iedereen heeft wel leuke bezigheden, favoriete tv-programma's of films of favoriete vakantiebestemmingen.

Wat zijn leuke bezigheden? Dit kan zijn dat je graag op het terras wat eet en drinkt, je doet aan duiken of bezoekt regelmatig bepaalde beurzen. Iedereen vult zijn dagen met bezigheden, men heeft er meer dan men denkt.

Naast deze onderwerpen kan je natuurlijk ook jezelf omschrijven met positieve eigenschappen. Ben je vaak vrolijk, spontaan, liefdevol of integer. Zulke eigenschappen kan je natuurlijk ook in je profiel vermelden. Maar niet alleen positieve eigenschappen, je kan ook negatieve eigenschappen in je profiel vermelden. Je moet het natuurlijk niet er helemaal vol mee gooien, maar je mag best vermelden dat je verlegen, druk, eigenwijs of koppig bent. Niemand is immers perfect.


De steek woorden die je hierboven allemaal hebt genoteerd, daar kan je dan een profiel tekst voor maken voor op de dating site. Maar, je kan ook jezelf gewoon met steek woorden omschrijven, dat is voor veel alleenstaanden ook al acceptabel.
Vergeet ook geen foto te plaatsen. Het liefst meerdere foto's, want van meer foto's krijg je een beter beeld dan met 1 foto. Zorg wel voor een foto die aantrekt, niet een foto waarop je "boos" kijkt. Je wil wil immers geïnteresseerden aantrekken en niet afstoten.

Over de Auteur

Is fan van bloggen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo