Maak van jouw bruiloft een onvergetelijk feest! - Artikel Post - Artikel Marketing

Maak van jouw bruiloft een onvergetelijk feest!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 491 | Aantal woorden: 869 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je een bruiloft aan het plannen bent heb je honderden dingen om aan te denken. Voor een onvergetelijke dag kun je een aantal partijen inhuren om te zorgen dat er niks aan je dag ontbreekt. Een aantal dingen die je echt niet mag vergeten is een fotograaf, catering en muziek. We geven je graag een aantal tips en ideeën mee voor een onvergetelijke dag!

Laat bijzondere momenten vastleggen door een fotograaf

De keuze voor een fotograaf op je bruiloft is erg belangrijk. De foto’s zullen namelijk je aandenken zijn aan de mooiste dag van je leven. Bespreek daarom met de fotograaf welke momenten je vast wil leggen en welke stijl van foto’s je mooi vindt. Vaak wordt er een speciale fotoshoot gedaan met verschillende opstellingen van de gasten. Op deze manier zul je met iedereen een keer op de foto staan. Door af te spreken dat de fotograaf op meerdere momenten van de dag aanwezig is, kunnen er naast de fotoshoot ook spontane foto’s gemaakt worden tijdens zowel de officiële ceremonie als het feest.

Kies je voor een DJ of een live band?

Veel mensen twijfelen tussen een live band of een DJ die de muziek komt verzorgen tijdens je bruiloft. Een live band is vaak wat gelimiteerder in het aanbod van liedjes, maar kan wel voor een hele leuke sfeer zorgen. Wil je liever een DJ huren, dan kan je samen doornemen welke muziek je graag wilt horen op je bruiloft. Met de leukste nummers en de juiste DJ zal iedereen zich op de dansvloer wagen! Huur voor een spectaculair feest een DJ met eigen LED verlichting. Hiermee kunnen ze de dansvloer allerlei kleuren geven, passend bij jouw bruiloft.

Diner, buffet of hapjes?

De catering op een bruiloft is erg belangrijk. Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen. Je kunt gaan voor een zittend diner met de daggasten, een wat uitgebreider buffet met alle feestgangers of bijvoorbeeld een foodtruck waar iedereen wat lekkers kan halen. De opties zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk mag de bruidstaart niet ontbreken. Ga je voor iets originelers of ben je eigenlijk helemaal niet zo’n liefhebber van taart? Denk dan eens aan een bijzondere sushi taart, macaron taart of donut toren!

De juiste sfeer door extra aankleding of entertainment

Tegenwoordig is het erg in om te zorgen voor extra entertainment op het feest. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan live painting waarbij een schilder op de bruiloft een schilderij komt maken van de dag en de gasten. Dit is niet alleen leuk voor de gasten om te zien, maar ook een erg leuk aandenken voor achteraf. Het plaatsen van een fotohokje is ook iets wat je vaak terugziet. Gasten kunnen dan tijdens het feest met allerlei leuke attributen een aantal foto’s maken om mee naar huis te nemen. Natuurlijk speelt ook de aankleding van de locatie een grote rol. Kies een duidelijke stijl met een hoofdkleur of versier alles met lampionnen wat er vooral ‘s avonds prachtig uitziet. Het feest met een spectaculair uitzicht afsluiten? Laat met alle gasten wensballonnen op en geniet van een prachtig verlichte avondlucht. Hier zullen mensen vast over napraten!  
Over de Auteur

/

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo