FB pix man vrouw relatie - Artikelpost

man vrouw relatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1049 | Aantal woorden: 1504 | Datum: | 0 commentaar

 

Heel vaak komt het voor alsof het lijkt dat mannen en vrouwen van verschillende planeten komen, maar in deze gedachte geloven zal het alleen maar moeilijker maken om te communiceren met je vriend of vriendin. Het is echter vaak mogelijk voor een man en of vrouw om de “mindset” van elkaar helemaal te doorgronden. Het is zelf zo dat relatieadvies uitkomst zou kunnen bieden, lees volgend artikel voor een beter begrip inzake relatieadvies www.valentijnsdaginfo.nl

Deze tips geven je wat handvaten hoe je de perfecte manier van communiceren kan vinden met je geliefde. 

Sta altijd open.  De eerste stap in goede communicatie is luisteren. Handel nooit zonder na te denken en neem altijd de tijd om na te denken over je woorden voordat je wat zegt. Je partner zal je veelal onbewuste signalen geven hoe zij zich voelen en in welke mentale staat zij zich bevinden. Het enige wat je hoeft te doen is open te staan voor deze signalen. Observeer je geliefde en leer hoe hun gedrag subtiel veranderd, wanneer zij overgaan in een andere stemming. Dit zal je ten goede komen en leren om op een juiste manier te communiceren

Ontwikkel zelfbewustzijn. Wanneer je meer bewust wordt van de houding van je geliefde, zal je ook bewust moeten worden van je eigen houding. Veelal reageren wij zonder na te denken, maar als wij echt zouden inzien hoe wij reageren, kunnen wij besluiten om te veranderen. De kleine dingen die je doet of zegt, zullen je partner beïnvloeden, dus pas goed op dat je houding niet de oorzaak is van de slechte communicatie tussen jullie.

Herken de patronen. Voor de meeste stellen die vechten, zal dat altijd lopen volgens een bepaald patroon. De ene persoon zegt wat, waardoor er een negatieve reactie bij de ander wordt uitgelokt en het snel uit de hand dreigt te lopen. Leren om dit proces in een vroeg stadium te herkennen is de manier om dit probleem bij de wortel aan te pakken. Als je ziet dat jij en je partner in dezelfde patroon vallen, reageer dan anders dan normaal, zodat je dit snel van je af kan zetten.

Respecteer elkaars gevoel. Elke persoon gaat anders om met emoties. Denk eraan dat het verschil die er is, jullie relatie kan versterken. Respecteer je partner dan ook als er anders wordt gereageerd dan normaal. Als je een probleem wilt uitpraten, maar je partner geeft de voorkeur aan even de gedachten stilletjes op orde te brengen?, geef hem/haar hiervoor ook de tijd. Dit betekent niet dat je je eigen gevoel moet negeren, maar je partner zal veel meer(en vooral beter) de tijd willen nemen om te communiceren, als er geen druk word opgelegd.

Uit je op een eerlijke manier.  Zelf als jij of je partner een mysterieus karakter heeft, waardoor het lezen van de houding niet makkelijk gaat, hoeft dit bij jezelf niet het geval te zijn. Hou rekening met het feit dat je partner je begrijpt, zodat jullie hierdoor beter kunnen communiceren. Laat in je houding geen ruimte voor vage hints en/of passieve agressie, maar laat in plaats daarvan een open houding zien. Je zal er nog eens van kunnen opkijken hoe makkelijk het voor je partner zal zijn om je te bevredigen, als  je eenmaal precies laat zien wat je wilt. 

 

Over de Auteur

Goedendag,

Mijn naam is Quinna, levenslusig en met het oog op Valentijnsdag en de perikelen in mijn eigen relatie wilde ik deze informatie graag delen.

 

Q

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo