Netwerken op internet - Artikelpost

Netwerken op internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 623 | Aantal woorden: 385 | Datum: | 0 commentaar

Anno 2017 is het internet niet meer weg te denken. Steeds meer zaken gebeuren online in plaats van offline. Mensen lezen de krant online, bestellen hun kleding online, volgen online cursussen, en ga zo maar door. Zo worden netwerkborrels ook steeds minder vaak bezocht en verschuift ook dit naar online. 

Platformen 

Er zijn verschillende mogelijkheden tot online netwerken. Neem een ondernemersplatform bijvoorbeeld. Dit is een kennisplatform speciaal opgezet voor ondernemers. Ondernemers melden zich hiervoor aan en kunnen vervolgens hun kennis delen met andere. Hiernaast zijn er vaak leerzame blogs te vinden over ondernemen, kun je in gesprek gaan met verschillende experts en kom je sneller in contact met opdrachtgevers. 

Andere kanalen 

Naast platformen die echt opgezet zijn voor ondernemers kan je ook op een andere manier netwerken met ondernemers via internet. Op verschillende Social Media kanalen (zoals Twitter) zitten namelijk ook veel mede-ondernemers en tegenwoordig is het heel normaal om mensen te benaderen via een informelere weg. Het is een kwestie van de juiste mensen volgen, volgers laten zien wie je bent en vragen durven te stellen.

Voordelen

Online netwerken biedt veel mogelijkheden. Door via een online platform te netwerken kom je makkelijk in contact met mensen die je anders niet snel zal tegenkomen. Een ondernemer in een ander land bijvoorbeeld, of iemand waar je niet makkelijk op afstapt. Wanneer jij zin en tijd hebt om te netwerken kun je meten aan de slag. 

Hiernaast heb je een duidelijk overzicht van je netwerk en is deze makkelijk bij te houden. Door het sturen van een berichtje naar je gehele netwerk is meteen iedereen op de hoogte van je laatste nieuws en visa versa. Tips en tops kunnen dus door middel van één klik uitgewisseld worden! 

Ben je daarnaast op zoek naar personeel? Personeel is online makkelijk te vinden en sollicitanten kunnen meteen gescreend worden. Over de Auteur

Schrijft over diverse onderwerpen, over ondernemingen, over tuiniers en meer. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo