FB pix Noodponcho als functionele give away - Artikelpost

Noodponcho als functionele give away

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1581 | Aantal woorden: 524 | Datum: | 0 commentaar

Verblijd uw doelgroep met een handige noodponcho. Deze zal in het regenachtige Nederland namelijk vaak van pas komen. Het is praktische regenbescherming om altijd bij u te hebben voor wanneer u overvallen wordt door noodweer. Noodponcho’s worden regelmatig als give away ingezet voor promotie doeleinden bij beurzen, open dagen, evenementen, festivals en bijvoorbeeld direct mail campagnes. Het zijn effectieve promotiemiddelen die de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk kunnen vergroten.

               

Noodponcho's zijn bij Premiumgids.nl verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Er zijn bijvoorbeeld poncho’s met capuchon en drukknopen verkrijgbaar, poncho’s in een handige verpakking met karabijnhaak en modellen met reflecterende strips voor extra zichtbaarheid in het donker.

De noodponcho’s kunnen geheel volgens uw wensen bedrukt worden, waarmee u op een eenvoudige wijze de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk vergroot.

Een poncho bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam

Niet alle poncho's uit ons assortiment kunnen bedrukt worden op de poncho zelf, de wegwerpponcho's worden bijvoorbeeld vaak weggegeven zonder bedrukking of met alleen een bedrukte sticker op de verpakking.

Over het algemeen kan alle regenkleding in ons assortiment voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam en een tekst. Een noodponcho met logo is een perfecte drager voor uw reclameboodschap. Een bedrukking is mogelijk in elke gewenste kleur, in 1 of meerdere kleuren of zelfs in full colour. In hoge aantallen leveren we tevens custom made noodponcho’s. Doordat ze in het verre Oosten geproduceerd worden, zijn de kosten laag en de mogelijkheden eindeloos. De artikelen worden dan namelijk gemaakt in uw eigen PMS kleur en sluiten naadloos aan bij de huisstijl van uw organisatie.

Via onze website kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor deze handige regenkleding, u ontvangt van ons altijd binnen 24u een reactie! De standaardlevertijd (incl. opdruk) bedraagt circa 2-3 weken na akkoord op de drukproef, in overleg is een spoedlevering mogelijk. Onbedrukt kan er binnen 1-2 werkdagen uitgeleverd worden.Over de Auteur

Premiumgids.nl is een online groothandel in promotionele producten (relatiegeschenken, premiums, promotieartikelen en give aways), in ons assortiment van ruim 75.000 producten kunt u altijd een geschenk vinden dat past bij uw promotionele doeleinden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo