FB pix Online dating in Vlaanderen in opmars - Artikelpost

Online dating in Vlaanderen in opmars

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1036 | Aantal woorden: 447 | Datum: | 0 commentaar

 

Online dating is in Nederland al lang een gekend fenomeen. Vele singles sloten zich reeds aan bij een online datingsite, en vonden zo de partner van je leven. Echter in België, en dan spreken we vooral over dating in Vlaanderen, bleek het fenomeen vele jaren taboe te zijn. Een relatie beginnen via iemand die je leren kennen hebt via een datingsite was "not done". Sinds 2013 is dit echter aanvaardbaar beginnen worden. Meer en meer mensen komen er voor uit dat ze lid zijn van een online datingsite, en raden het andere mensen aan om er lid te worden. Zo kun je je kennisenkring makkelijk uitbreiden en snel nieuwe mensen leren kennen. 

Het handige aan de vele online datingsites is dat je zelf bepaalt wat je wenst vrij te geven, en wanneer je wenst af te spreken. Je privacy is er zeer belangrijk. Jij beslist daarom altijd zelf welke informatie je vrijgeeft. Je adres, telefoonnummer of e-mailadres hoef je daar dus nooit openbaar te maken zolang je dat niet wenst. Het is ook niet verplicht om met iemand op date te gaan. Je bepaalt zelf wanneer je er klaar voor bent.

Ga je dan toch op date, kies dan eerst en vooral voor een openbare plaats. Alsook ga niet romantisch gaan eten op restaurant, maar ga liever iets gaan drinken. Valt de date echt tegen, dan kun je er na een uurtje al vandoor. Op restaurant gaat dat minder gemakkelijk, zoals je wellicht begrijpt. Op een openbare plaats is ook veiliger, mocht die persoon bijbedoelingen hebben, ben je op een openbare plaats meestal veilig. 

Kies voor een betalend profiel. Je kunt kiezen voor datingsites waar je geen maandelijks abonnement moet betalen, maar deze zijn meestal van slechte kwaliteit. Door te betalen kun je gemakkelijker in contact komen met iemand, en sneller overgaan tot een date, indien je dat wenst. Inschrijven op een datingsite is steeds vrijblijvend en gratis. Succes bij het vinden van je ideale partner!Over de Auteur

Dirk schrijft dating tips voor de website DatingVergelijken.be. Via het internet helpt hij dagelijks mensen aan een nieuwe partner, door hen van het correcte datingadvies te voorzien.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo