Ontdek 5 slimme tips om mooie vrouwen te ontmoeten, daten, veroveren. - Artikel Post - Artikel Marketing

Ontdek 5 slimme tips om mooie vrouwen te ontmoeten, daten, veroveren.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 251 | Aantal woorden: 843 | Datum: | 0 commentaar

In dit artikel ga ik je leren hoe je mooie vrouwen kunt ontmoeten, hoe je zorgt dat ze tot je aangetrokken worden en hoe je ze verovert.
Als jij het zat bent om alleen te zijn en niet zomaar elke willekeurige vrouw wilt, maar een mooie vrouw, dan is dit artikel voor jou geschreven.

Je hebt in elk geval de eerste stap gezet om informatie te zoeken. Neem nu de tweede stap door het lezen van dit artikel!

Mooie vrouwen veroveren slimme tip 1: Ga erop uit!
Je gaat natuurlijk geen mooie vrouw ontmoeten en een date met haar krijgen, als je binnen blijft zitten. Je moet erop uit! Vrouwen gaan echt niet naar jou op zoek als ze je nooit hebben gezien! Waar je naartoe gaat en hoe je overkomt, is erg belangrijk. Zorg dat je op plekken komt waar je mooie vrouwen tegenkomt. Denk aan een tennisclub, een museum, de supermarkt, een cursus. Voor elk interessegebied worden er wel cursussen gegeven, keus genoeg dus. Let bij je keus van een cursus natuurlijk wel op of het mooie vrouwen aanspreekt.

Mooie vrouwen veroveren slimme tip 2: Netjes en verzorgd!

Voordat je uitgaat, zorg je natuurlijk dat je er netjes verzorgd uitziet. Je hoeft echt niet continu in een pak rond te lopen, maar je moet wel uitstralen dat je ervoor open staat om vrouwen te ontmoeten. Als je oude, versleten, onfrisse kleding draagt, straal je uit dat je liever thuis zou zitten. Dus geen gekreukte, kapotte, vieze kleding en laat de campingsmoking ook maar achterwege. Zorg dat je er op je best uitziet als je vrouwen tegen kunt komen. Voor de een is dat een mooie spijkerbroek met een schoon shirt. Voor de andere is dat formelere kleding. Zorg dat je er netjes uitziet en fris ruikt. Dus ook fris gewassen en gepoetste tanden.

Mooie vrouwen veroveren slimme tip 3: Ga in gesprek!
Knoop een gesprek aan met vrouwen die je tegenkomt. Als je haar aan blijft staren zonder dat je iets gaat zeggen, dan ga je ook geen succes hebben. Praat met het baliemeisje bij de bank, de videotheek, de groenteboer, maakt niet uit waar. Wees vriendelijk en gedraag je netjes. Denk eraan dat een vrouw niet alleen als een mooi plaatje gezien wil worden, dus houd hier rekening mee als je met haar praat. Als je hier de fout ingaat, zal ze jou meteen indelen bij de groep van mannen die maar één ding willen en dan zijn je kansen verkeken.

Mooie vrouwen veroveren slimme tip 4: Onderscheid jezelf op een positieve manier!
Het belangrijkste is nog wel dat je ervoor zorgt dat je je op een positieve manier onderscheidt van de andere mannen. Zoals ik in het vorige punt aangaf, is het belangrijk dat ze niet de indruk krijgt dat je maar op één ding uit bent.  Zij wil een man ontmoeten die anders is dan de andere mannen die ze al heeft afgewezen. Een man die wel haar interesse opwekt, een man in wie ze wel is geïnteresseerd.

Is het je wel eens opgevallen dat veel mooie vrouwen aan de arm lopen van een man die helemaal niet zo bijzonder lijkt? Als je naar hem kijkt, is hij niet zoveel anders dan jij, toch? Hij is ook niet bijzonder rijk of zo. Wat heeft ervoor gezorgd dat het hem wel is gelukt, wat jou niet lukt?

Dat brengt ons bij de vijfde slimme tip van dit artikel.

Mooie vrouwen veroveren slimme tip 5: ???

De beste slimme tip om mooie vrouwen te veroveren, kan ik je niet vertellen in dit artikel. Deze tip kan ervoor zorgen dat jij de mooie vrouw van jou dromen voor jou kunt winnen en dat je niet meer alleen hoeft te zijn op een zaterdagavond. Je leert onder andere:

  • Welke fatale fout 90% van de mannen keer op keer maakt bij vrouwen.
  • Hoe je een mooie vrouw benadert op een manier dat zij jou wil leren kennen.
  • Hoe je het "ijs breekt" en hoe je tegen mooie vrouwen praat.
  • Hoe je een "nee" in een "ja" verandert als je haar mee uit vraagt.
  • Hoe je de angst voor een afwijzing overwint en zelfvertrouwen krijgt in elke sociale situatie.

En nog heel veel meer. Neem daarom ook de derde stap en klik direct op de link hieronder voor de onthulling van de 5e slimme tip:

Succesvol MOOIE VROUWEN ontmoeten, daten en meer... volledig risicovrij uitproberen!

Over de Auteur

Cas geeft tips

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo