Pikante plannen? Daar wil je je natuurlijk op kleden! - Artikel Post - Artikel Marketing

Pikante plannen? Daar wil je je natuurlijk op kleden!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 134 | Aantal woorden: 1070 | Datum: | 0 commentaar

Voor een spannende avond en nacht laat jij natuurlijk niets aan het toeval over. Bereid je daarom optimaal voor met de meest erotische outfits voor de tijd van je leven! Raadseltje; wat hebben je lichaam en de vloer gemeen? Juist, kleding. Ja, eventueel een impulsieve vrijpartij, dat kan natuurlijk ook. Maar we bedoelen kleding. ‘t Begint aan je lichaam en eindigt op de grond. Want zeg nou zelf, dat zit anders alleen maar in de weg, dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen. Echter, voor een beetje presentatie is het absoluut noodzakelijk. Om een geschenk zit toch ook een aantrekkelijke verpakking? Zo moet je jezelf namelijk zien, als het ultieme cadeau! ‘t Grote verschil zit hem in het feit dat jij jezelf weg gaat geven.
En hoe zien jouw papier en strik eruit? Bij Clubwear Company zijn de mogelijkheden eindeloos! We lichten er echter wel een paar voor je uit ter inspiratie. Veel plezier...

String

Het ironische aan een string is dat je ermee aantoont wat je allemaal niet aan hebt. Anders gezegd, je geeft er enorm veel mee weg. Natuurlijk, ze bestaan in ontzettend veel soorten en maten. De ene verhult juist extra goed, terwijl de andere weer transparant is om nog minder aan de fantasie van de toeschouwer over te laten. Om nog maar niet te spreken van de strings met een open kruis, waardoor het niet eens nodig is om ze uit te trekken! Zoek je er ook nog een passende bh bij? Die vind je bij Clubwear Company volop! Kies een model uit van hetzelfde merk en de reeks waar deze uit voortkomt. Of laat je fantasie de vrije loop en kies iets heel anders, wat jouw pikante outfit helemaal uniek maakt!

Lingerie jurkje

Natuurlijk kun je je partner laten denken, terwijl hij/zij naar je zinnenprikkelende outfit kijkt: Wat zit daaronder? Maar met een doorzichtig lingerie jurkje kun je op die vraag ook juist meteen antwoord geven! Daar komt nog bij dat je zelf de kleur uit kunt kiezen, zodat je altijd het gewenste signaal afgeeft. Maagdelijk wit, mysterieus zwart of vurig rood… hoe ga jij je partner uitdagen? Kies bij Clubwear Company voor volledig egale erotische lingerie of juist een setje dat volledig bestaat uit riempjes! Gehuld in een niet te versmaden lingerie jurkje dat helemaal bij jouw pikante plannen past, worden jouw stoutste dromen werkelijkheid.

Transparante bodystocking

Zelfs een partner die volledig blind is weet wat jij in petto hebt wanneer je een transparante bodystocking draagt! Al helemaal omdat de meeste van de exemplaren die je bij Clubwear Company vindt een open kruis hebben. Dus in principe is onze theorie van kleding die altijd op de grond belandt hier niet per definitie van toepassing. Ook hier heb je weer vele varianten in diverse kleuren en tinten die ieder hun eigen uitstraling met zich meebrengen. Wat sluit het beste aan bij de smaken van jouw partner? Je vindt hoe dan ook wat je zoekt in onze online shop!


Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Clubwear Company!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo