Relatietips - Artikel Post - Artikel Marketing

Relatietips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: haas2
Gezien: 482 | Aantal woorden: 540 | Datum: Sat, 16 Feb 2013 | 0 commentaar

Hoe kun je een uitgebluste relatie weer nieuw leven inblazen? Je kent het wel: vaak denk je terug aan vroeger, toen het leven nog zoveel mooier was. Toen jullie liefde alles goed maakte en de vonken er nog vanaf spatten. 

Wat is nu de beste manier om relaties weer te laten opbloeien? Een paar tips.
Steek tijd in je relatie. Tijd is het kostbaarste bezit dat je hebt. Wat is er nu mooier dan juist dát aan je partner te geven? Zo laat je zien dat je alles voor hem of haar over hebt. Je liefje komt op de eerste plaats!

Verras! Een onverwachte onderneming of cadeautje kan wonderen doen. Je geeft hiermee twee signalen: je hebt aan je partner gedacht en je wil diegene graag een leuk moment of een mooi ding geven. 

Denk positief. Ga er niet vanuit dat je partner verkeerde bedoelingen heeft of zich niet voor jou interesseert. Ook positief denken kan je relatie verbeteren. Want misschien is alles wel iets minder duister dan jij op dit moment denkt en zijn de bedoelingen van je partner opperbest, al komt dat helaas niet altijd tot uiting.

Blijf vertrouwen. De basis van een relatie is vertrouwen. Je moet op elkaar kunnen bouwen, je moet weten wat je aan elkaar hebt. Als het vertrouwen tussen jullie verdwenen is, is dat eigenlijk het eerste punt waar je aan moet werken. Schenk je partner weer vertrouwen en je zult zien dat zijn of haar vertrouwen langzaamaan ook weer terugkomt. 

Luister naar je partner. Natuurlijk praat je veel met elkaar. Ook dat is erg belangrijk in een relatie. Het zijn misschien wel de bouwsteentjes van vertrouwen. Maar in dat praten is niet alleen het spreken belangrijk, maar ook het luisteren. Laat zien dat je naar je partner luistert, laat merken dat je verstaat en begrijpt.

Houd de relatie in evenwicht. Misschien wil je partner wel een paar avonden per week alleen er op uit. Dat kan, maar alleen als jij dan ook de ruimte krijgt om wat dingen voor jezelf te doen. Zo blijven relaties in evenwicht. Maar pas op: wanneer je teveel dingen alleen doet, bestaat de kans dat jullie uit elkaar groeien. Komen we weer terug waar we begonnen zijn: steek tijd in je relatie. Het is niet voor niets dat jullie bij elkaar zijn. Het is jullie bestemming. Laat elkaar dan niet los, maar breng tijd met elkaar door en... houd van elkaar!

 

Over de Auteur

De auteur is internet marketeer

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo