Soepel en snel scheiden met Mediation - Artikel Post - Artikel Marketing

Soepel en snel scheiden met Mediation

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 228 | Aantal woorden: 434 | Datum: | 0 commentaar

Jaarlijks vinden er in Nederland ongeveer 34.000 echtscheidingen plaats. Bij een echtscheiding komt vaak heel wat kijken. Zaken als alimentatie, pensioen en het opstellen van een echtscheidingsconvenant moeten worden geregeld. De echtscheidingsspecialisten van Mediation-Scheidingen kunnen mensen hierbij helpen.

Over Mediation-Scheidingen
Bij Mediation-Scheidingen worden mensen bijgestaan door zeer ervaren, gecertificeerde MfN-registermediators met de juiste specialistische kennis in huis. De specialisten en mediators zorgen er voor dat elke scheiding soepel en snel verloopt. Er komt geen advocaat aan te pas waardoor de kosten laag blijven. Tevens biedt Mediation-Scheidingen maatwerk waardoor je nooit betaalt voor zaken die niet op jou van toepassing zijn. De kantoren van Mediation-Scheidingen zijn te vinden door heel Nederland waardoor er altijd een mediator of specialist in de buurt is.

Keuze uit 3 scheidingsmethoden
Niet elke scheiding is hetzelfde. Het ene koppel gaat als vrienden uit elkaar terwijl bij de ander sprake is van een emotionele vechtscheiding. Een onze-size-fits-all scheiding is dan ook niet de juiste aanpak. Om deze reden biedt Mediation-Scheidingen 3 verschillende scheidingsmogelijkheden aan:

Goedkoop Scheiden: De optie Goedkoop Scheiden is de snelste en voordeligste manier van scheiden indien ex-partners eensgezind zijn over de belangrijkste afspraken. De specialisten nemen o.a. het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant voor hun rekening.

Mediation Scheiden: Soms lukt het niet om het eens te worden over de verdeling van de inboedel of de regeling voor de kinderen. Hebben ex-partners wel de intentie om er samen harmonieus uit te komen, dan is er de optie Samen Scheiden met Mediation.

Alleen Scheiden: Indien ex-partners echt niet meer samen door één deur kunnen, is de methode Alleen Scheiden een optie om de scheiding toch goed af te handelen. In dit geval krijgt ieder een eigen, persoonlijk adviseur en aanspreekpunt.

Gratis informatie over de echtscheidingsprocedure
In het blog wordt gratis informatie gegeven over scheidingen. Relevante onderwerpen als ‘alimentatie’, ‘wet-en regelgeving’ en ‘wonen‘ worden hier belicht. In het blog kunnen mensen die willen scheiden veel informatie vinden om zich in te lezen in zaken als de duur van de partneralimentatie en welke kosten bij een scheiding aftrekbaar zijn.

Over de Auteur

Voor Mediation-Scheidingen verdiept Angela zich in de aspecten van de echtscheidingsprocedure en schrijft ze de blogartikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo