FB pix Stap letterlijk in het huwelijksbootje en trouw op een partyschip - Artikelpost

Stap letterlijk in het huwelijksbootje en trouw op een partyschip

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1394 | Aantal woorden: 483 | Datum: | 0 commentaar

Na jaren dromen: het huwelijk

Kleine meisjes kunnen jaren dromen over hun bruiloft. Ze zien alles voor zich: hun prins op het witte paard, hun jurk, de schattige bruidsmeisjes en veel gasten. Vele jaren later is het zo ver: de man van hun dromen is op zijn knieën gegaan en nu staat de bruiloft gepland. Alhoewel, gepland .. Er is besloten te gaan trouwen, maar verder is er nog niet zo veel geregeld.

 

Regel je bruiloft op tijd

Wanneer je gaat trouwen, moet je ook ontzettend veel regelen. Als eerste dien je uiteraard een geschikte dag te vinden waarop je kunt trouwen, niet alleen qua tijd, maar ook qua plaats. Hierbij kijk je uiteraard naar of je wilt trouwen in de zomer of juist in een ander seizoen. Daarnaast dien je nog gemeentehuis en eventueel een kerk te reserveren waar het huwelijk voltrokken kan worden. En vervolgens moet er ook nog een feestlocatie uitgekozen worden.

 

Kiezen van een trouwlocatie

Pas daarna gaat het echte regelen beginnen, de gastenlijst, getuigen, bruidskinderen, een fotograaf, kleding, vervoer, een eventuele huwelijksreis, uitnodigingen, een bruidstaart, trouwringen, de tafelindeling en nog veel meer. Maar voor je hier aan toe bent, is het zaak om eerst een geschikte locatie te vinden. Ben je bijvoorbeeld van plan weinig mensen uit te nodigen dan zal een kleine zaal volstaan voor het huwelijksfeest. Maar wil je juist een enorm feest geven dan is het een aanrader om te kiezen voor een locatie waar meer gasten kunnen komen.

 

Trouwen op een partyschip

Denk hierbij ook eens aan een partyschip. Hier kun je vaak wel 250 mensen uitnodigen, gegarandeerd genoeg ruimte voor al je familie, vrienden en overige genodigden dus! Aan boord van een partyboot zijn vaak vele faciliteiten die goed van pas komen op een bruiloftsfeest, bijvoorbeeld catering en een geluidsinstallatie. Op sommige partyboten is het zelfs mogelijk om je huwelijk te laten voltrekken. Zo stap je letterlijk in het huwelijksbootje!Over de Auteur

BOOT10 is een partyboot waar je allerlei soorten feesten kunt geven. Maar ook voor recepties, vergaderingen en andere zakelijke aangelegenheden is BOOT10 de locatie bij uitstek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo