Tantra als valabel alternatief voor relatietherapie? - Artikel Post - Artikel Marketing

Tantra als valabel alternatief voor relatietherapie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 388 | Aantal woorden: 563 | Datum: | 0 commentaar

 

Er zijn weinig spirituele tradities die zo misbegrepen zijn als tantra. Mensen gaan er vaak verkeerdelijk van uit dat tantra draait rond erotiek. Hoewel seksualiteit er een wezenlijk onderdeel van uitmaakt, is dat niet de essentie. Waar het in tantra wel om gaat, is het verbeteren en helen van je relatie.  De ervaring wijst uit dat slechts een paar tantra massages of sessies hiervoor al volstaan.

In onze samenleving loopt gemiddeld één op drie huwelijken voortijdig op de klippen. We hebben het dan nog niet gehad over andere langdurige relaties maar het beeld wordt daar niet bepaald rooskleuriger. Veel mensen geraken na een stukgelopen relatie bovendien verbitterd omdat ze blijven vastzitten in het ‘blame game’-patroon. Tantra kan hierin een wereld van verschil uitmaken als een laagdrempelige oplossing voor iedereen die vroeg of laat in zijn relatie vast komt te zitten.

Door middel van zachte aanrakingen kom je tot op een punt waar je enkel nog totale ontspanning van lichaam een geest kan waarnemen. Tantra is in die zin uniek dat je tijdens een tantra sessie of massage slechts alle stress dient los te laten om de positieve effecten ervan te ervaren. Zo kan je op relatief korte tijd dus allerlei hardenkkige emotionele blokkades maar ook psychologische klachten op een doeltreffende manier uit de weg ruimen.  

Mannen opteren meestal voor een tantra massage in plaats van een ‘klassieke’ massage met een happy end aangezien ze trouw willen blijven aan hun vrouw. Na afloop ervaren ze meer openheid en ruimte wat het voor hen gemakkelijker maakt om hun eigen aandeel te zien in de afstand die in hun relatie ontstaan is. Dat maakt het dan weer gemakkelijker om erover te praten met hun partner wat de relatie ten goede komt. Velen hebben met andere woorden met behulp van tantra een doorbraak in hun relatie kunnen bereiken.Over de Auteur

Gwendoline Geerinck is de oprichtster en de drijvende kracht achter Tantra Healing en neemt zowel alle Tantra massages als koppelsessies voor haar rekening. Zij heeft ondertussen reeds meer dan twintig jaar ervaring in het werken met allerlei vormen van massage, energetisch en emotioneel lichaamswerk.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[268 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo