FB pix Thema kerstpakketten - Artikelpost

Thema kerstpakketten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1354 | Aantal woorden: 334 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Bedrijven die kerstpakketten kiezen, gaan daarbij vaak uit van een bepaald thema. Wat past goed bij ons personeel? Of bij onze onderneming?

Elk jaar bij het samenstellen van de kerstpakketten proberen onze creatieve medewerkers rekening te houden met verschillende doelgroepen. En dus worden er veel verschillende thema’s uitgedacht. Een aantal voorbeelden van de afgelopen jaren:

Italiaanse kerstpakketten, Mexicaanse kerstpakketten, Winter, Fair Trade, Doe het zelf, Zoetwaren, Veel voor weinig. Elk bedrijf kon zo wel iets moois vinden. Voor mannen, vrouwen, jong en oud was er altijd wel een geschikt kerstpakket te vinden. Zo ook komend jaar. We zijn alweer druk bezig om de leukste thema’s uit te denken en de kerstpakketten te vullen met de lekkerste en aantrekkelijkste food en non-food producten.

En wil het personeel zelf weten wat er in hun kerstpakket komt? Kijk dan eens bij onze eigen keuze kerstpakketten. Hierbij krijgen medewerkers van het bedrijf een brochure waaruit ze zelf kerstgeschenken kunnen kiezen. Deze geschenken worden vervolgens prachtig ingepakt en als kerstpakket op het bedrijf of bij de medewerker thuis afgeleverd. Altijd goed dus! 

De nieuwe collectie van Kerstpakketten XL is over enkele maanden weer online. Vanaf ongeveer het midden van 2012 kunt u al een kijkje nemen en oriënteren, of bestellen. Bent u nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons team via verkoop@kerstpakkettenxl.nl.
 

 

Over de Auteur

 

Kerstpakketten XL is producent van traditionele kerstpakketten en everancier van alternatieve kerstpakketten, zoals foto op canvas, rituals pakketten, boekenbonnen, tijdschriftenbonnen en wijnpakketten. Omdat Kerstpakketten Xl alles in eigen beheer heeft, zijn de traditionele kerstpakketten royaal gevuld voor een scherpe prijs. Daarnaast is de jarenlange ervaring in de kerstpakkettenbranche zichtbaar in de creatieve samenstelling van de kerstpakketten. Bekijk snel de nieuwe collectie!

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo