Thermosbekers bedrukken of graveren - Artikelpost

Thermosbekers bedrukken of graveren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 996 | Aantal woorden: 470 | Datum: | 0 commentaar

Een thermosbeker is een onmisbaar artikel voor degenen die buiten werken. Hete dranken blijven namelijk uren lang op de juiste temperatuur in een thermosbeker of thermosfles. Op een hete zomerdag blijft uw drinken heerlijk koud. Er zijn thermosflessen die u kunt laten bedrukken of graveren met uw logo. Door thermosflessen te voorzien van het logo van een bedrijf wordt een thermosbeker een relatiegeschenk, wat het hele jaar kan worden ingezet. Een thermosbeker wordt op verschillende momenten gebruikt, uw bedrijf komt zo op veel momenten onder de aandacht. En dat is nu wat een bedrijf graag wilt; onder de aandacht komen bij hun relaties en prospects.

Thermosbekers bedrukken

Hoe werkt een thermosbeker?

Een thermosbeker heeft een goed isolerend systeem. Namelijk een dubbele wand, waar tussen de wanden, een vacuüm bevindt. Doordat er geen geleidend materiaal tussen de binnenste en buitenste zit, heeft de drank geen contact met de buitentemperatuur. Door dit systeem blijven alle dranken op de juiste temperatuur. Als er warme drank in een thermosbeker zit kan die warmte moeilijk ontsnappen en blijft de drank dus warm. En als er koude drank in een thermosbeker zit dan kan de warmte van buiten er moeilijk bij waardoor de drank goed koud blijft.

Enkele handige tips voor het gebruik van uw bedrukte thermosbeker

Als uw bedrukte thermosbeker eerst spoelt met heet water, blijft uw warme drank langer warm in de thermosbeker. Wanneer u wilt dat uw drank goed koud blijft, spoelt u de thermosbeker om met koud water. Voor het beste resultaat kunt u de thermosfles met warm of koud water even laten staan voordat u de thermosbeker gaat vullen met uw drank. Omdat de inhoud van een thermosbeker zeer heet kan zijn, dient u altijd een beker of dop te gebruiken wanneer u van de drank gaat genieten. Het is niet verstandig om babyvoeding of melkproducten in de thermosbeker te bewaren. De mogelijke groei van bacteriën kan namelijk worden versneld in een thermosbeker. En als laatste tip: Laat kleine kinderen niet in de buurt van een thermosbeker, om brandwonden te voorkomen.

 Over de Auteur

Werkzaam bij de Schenker

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo