FB pix Tips voor je internet date - Artikelpost

Tips voor je internet date

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2967 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je gaat internet daten ontmoet je iemand die je via het internet (en eventueel per telefoon) hebt leren kennen. Mensen die willen internet daten moeten op een dating website een datingprofiel aanmaken. Op het datingprofiel staat hoe oud je bent, waar je vandaan komt en bijvoorbeeld wat je hobby's en interesses zijn. Via het datingprofiel is tevens contact met de persoon op te nemen.

Een voorbeeld van een datingsite is Lexa.nl. Dit is de grootste en bekendste datingsite van Nederland. Leden moeten betalen. Omdat het om een betaalde site gaat, weet je zeker dat de mensen ook echt op zoek zijn naar een partner.

Over het algemeen zijn mensen zenuwachtig voor de date. Je weet immers nooit hoe iemand in het echt is. Niet zelden schep je zelf een beeld van iemand en dan blijkt die persoon in het echt toch anders. Het is belangrijk om dit te onthouden wanneer je een date hebt. Schep ook voor wat betreft het eventueel intiem worden geen hoge verwachtingen. Zie de date als een vrijblijvende ontmoeting tussen twee mensen.

Wat we in ieder geval kunnen afraden voor de eerste date zijn de bioscoop en de discotheek. Zowel bij de bioscoop als bij de discotheek zijn jullie afgeleid. En zo kunnen jullie elkaar niet beter leren kennen.

Veel geld uitgeven op een date is ook niet handig. Niet iedereen heeft een even groot budget. En daarnaast kennen jullie elkaar net. Veel uitgeven kan altijd nog. Goedkoper is misschiel wel beter.

Mogelijkheden

Er zijn voldoende mogelijkheden. Denk aan het lopen over een braderie of een gratis kunstexpositie. Ook picknicken is goed. Dit kun je bij lekker weer in de duinen of een parkje doen. Ook zorgt picknicken op een afgelegen plekje ervoor dat jullie eventueel de intimiteit kunnen opzoeken. Maar weet wel dat het van beide kanten moet komen.

Er is vaak meer te doen in je buurt dan je zelf denkt. Daarom is het een aanrader om af en toe in lokale kranten te kijken. Je zou dan per activiteit kunnen overwegen of er ruimte is om elkaar te leren kennen en of de activiteit betaalbaar is.

Over de Auteur

De auteur schrijft regelmatig over internet dating

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo