Trouwen, Krimpenerwaard, twee woorden die bij elkaar horen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Trouwen, Krimpenerwaard, twee woorden die bij elkaar horen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 278 | Aantal woorden: 568 | Datum: | 0 commentaar

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"MS 明朝"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:1 134676480 16 0 131072 0;} @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} @font-face {font-family:Cambria; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"MS 明朝"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"MS 明朝"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} @page WordSection1 {size:595.0pt 842.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} -->

De bruiloft is voor veel mensen een van de mooiste dagen van het leven. De hele dag staat in het teken van het paar dat in het huwelijksbootje stapt. Het is een mooie dag waarop vrienden, familie en kennissen feest komen vieren om dit heugelijke moment nooit meer te vergeten. Een bruiloft is een dag waar heel veel voor georganiseerd moet worden. De dag moet tot in detail georganiseerd worden, een locatie is een belangrijk onderdeel van de bruiloft.

 

De dag van uw leven!

Beeld u het zich eens in: over een veertien meter lange rode loper loopt het paar naar de huwelijkszetel. Hier zal de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk voltrekken. Het ‘ja-woord’ is het belangrijkste moment van de dag en hierna knallen de flessen champagne en snijdt het bruidspaar de bruiloftstaart aan. Het feest kan nu echt beginnen! Er is natuurlijk nog tijd om eventjes op het gemakje een drankje te drinken alvorens het volgende deel op het programma staat, het diner met aansluitend een feest. Dit klinkt als de ideale bruiloft en voor iedereen die in de regio Zuid Holland woont is dit ideale plaatje misschien dichterbij dan je zou denken! Trouwen Krimpenerwaard, dat kan bij party- & cateringservice Het Koetshuis! Het koetshuis is door de gemeente Krimpenerwaard aangewezen als officiële locatie om te trouwen. Krimpenerwaard is de mooie gemeente in het hartje van Zuid Holland en dus ook nog eens heel goed te bereiken voor iedereen in de randstad!

 

Het Koetshuis

Het Koetshuis is de locatie die uw dag zal invullen om het een dag te maken die u niet snel zult vergeten. Trouwen, Krimpenerwaard het zijn twee woorden die door het Het Koetshuis met elkaar verbonden worden!

 

Contact

Neem eens contact op met Het Koetshuis, u kunt dan de eerste ideeën uit werken, en inspiratie opdoen voor uw bruiloft. U kunt contact opnemen met Het Koetshuis via het contactformulier op de website, of via de telefoon (0180-51 37 80).Over de Auteur

Het Koetshuis Party- en Cateringservice is het bedrijf gevestigd in de Krimpenerwaard, Het Koetshuis is de locatie om uw bruiloft te laten plaatsvinden!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo