FB pix Twee derde van de singles meer geneigd om ja te zeggen, indien uitgevraagd voor Valentijn - Artikelpost

Twee derde van de singles meer geneigd om ja te zeggen, indien uitgevraagd voor Valentijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1831 | Aantal woorden: 639 | Datum: | 0 commentaar

Alles wijst erop dat Valentijnsdag 2011 een van de drukste gaat worden. Volgens een nieuw onderzoek van datingsite be2 blijkt dat in de aanloop naar de grote dag, leden vaker geneigd zijn om in te loggen, berichten te verzenden en meer op date te gaan.

In toenemende mate wordt Valentijn een online evenement en elk jaar in  februari zien online datingbureaus een vlaag van activiteit met meer nieuwe leden en meer berichten die worden uitgewisseld. Om zich voor te  bereiden voor de aankomende golf van dit jaar, heeft be2 haar leden  ondervraagd over hun plannen voor Valentijnsdag 2011:

• 71% van de respondenten zei dat ze waarschijnlijk een Valentijns  bericht zullen sturen naar een van hun partner aanbevelingen.
• 80% van de respondenten zei dat ze meer geneigd zijn om in te loggen  en op berichten te reageren in deze periode.
• 67% zei dat ze waarschijnlijk ja zullen zeggen als iemand hen  uitvraagt.

Valentijn een online event

Toen paus Gelasius in het jaar 498 14 februari tot Valentijnsdag  verklaarde, heeft hij zich nauwelijks kunnen voorstellen dat singles zo  gemakkelijk en efficiënt bij elkaar zouden kunnen komen en communiceren. Echter, steeds meer wordt de Valentijnskaart gezien als iets uit de  donkere Middeleeuwen nu we in de online tijdperk leven.

De laatste cijfers van Google geven aan dat het aantal zoekopdrachten  voor de term "Valentijnsdag kaart" sinds 2004 met meer dan de helft zijn  gedaald, terwijl zoekopdrachten voor de term "Valentijnsdag" stabiel  zijn gebleven *. Deze  opstelling wordt overgenomen door online  relatiebemiddelingbureaus en datingsites die niet alleen interessante  mogelijkheden voor berichtuitwisseling leveren, maar ook geweldige  mensen aan je voorstellen om ze berichten te sturen!

Vrouwen geven als voorkeur uitgevraagd te worden

Relatief gezien waren vrouwen minder geneigd om een Valentijnsbericht  te verzenden. Wanneer gevraagd: "Bent u van plan om een  Valentijnsbericht te sturen naar sommige van uw partner aanbevelingen  van dit jaar?” zei 66% ja of misschien,  vergeleken met 77% van de  mannen.

Eigenaardig is  dat vrouwen hoogstwaarschijnlijk geneigd zijn  om te  reageren op een bericht,  met 61% van de vrouwen die zeggen dat ze "Ja" of "Ik zou geneigd zijn om ja te zeggen" als hun wordt gevraagd of ze  bereid waren om  in te stemmen voor een date op Valentijnsdag.

Seizoensgebonden pieken

Het is geen verrassing dat de eerste twee weken in februari altijd tot  de drukste voor internet datingbureaus behoren. Het begin van het jaar  heeft de neiging om zowiezo verhoogde aantallen op zoek naar online  liefde te zien, en die trend wordt alleen versterkt  door de extra druk  om een date voor Valentijnsdag te krijgen. be2 ziet een piek in het  aantal registraties in de eerste weken van februari samen met de late  explosieve zomermaanden van augustus en september.

Met zoveel nieuwe leden die zich inschrijven en de bereidheid om samen  te komen, zal Valentijnsdag 2011 waarschijnlijk een zeer succesvolle  periode worden voor alle online liefde zoekers!

*De enquête werd uitgevoerd in de maand januari 2011 en geeft de mening  weer van 502 respondenten over hun standpunten en intenties voor  Valentijnsdag.

Over de Auteur

be2 is een van ‘s werelds grootste matchmaking service, bedoeld om echte soulmates bij elkaar te brengen, voor een ware lange liefde. Meer dan 20 miljoen leden in 37 landen geloven in be2’s methode, ontwikkeld door een team van psychologen, sociologen, en statitisten. Een succes percentage ven 40% geven hen gelijk!
Om meer over be2 en hun methode te weten, ga naar http://www.be2.nl

Press Office be2: press@be2.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo