Vergelijk gratis dating op Gratisdatingsite.nl - Artikelpost

Vergelijk gratis dating op Gratisdatingsite.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1071 | Aantal woorden: 607 | Datum: | 0 commentaar

 

Online dating staat bij veel singles weer hoog aan het lijst met goede voornemens voor 2013. En ook juist tijdens deze koude winterdagen besluiten veel singles een lidmaatschap af te sluiten bij een datingsite. Om die singles te helpen bij het kiezen van de juiste datingsite, heeft Netoda Internet Marketing B.V. de website, Gratisdatingsite.nl, ontwikkeld.


22 relatiebemiddelaars
Op Gratisdatingsite.nl zijn 22 populaire online relatiebemiddelaars op een rij gezet. Niet alleen de langer bestaande datingsites als Lexa en Relatieplanet.nl, maar ook de nieuwere datingsites als Badoo en Pepper staan in de vergelijker. Op al deze datingsites is het mogelijk om aan de hand van een gratis lidmaatschap of aanmelding te ontdekken of de site voor de bezoeker interessant is en of de juiste leden zijn aangemeld.

Eenvoudig keuzemenu
De vergelijker werkt aan de hand van een eenvoudig keuzemenu op de startpagina van de website. De bezoeker krijgt de keus om aan te vinken wat voor type datingsite hij of zij zoekt en kan dan door middel van een klik op de ‘Vergelijk’-button zien welke datingsites voor hem of haar interessant kunnen zijn.

Op de pagina’s over de datingsites wordt aangegeven wat er als gratis lid op de datingsites mogelijk is, hoeveel leden er zijn aangemeld, wat een lidmaatschap kost en of er een mobiele app beschikbaar is. Daarnaast worden ook acties en kortingen benoemd.

Beter overzicht
Gratisdatingsite.nl vergelijkt de datingsites niet alleen op grond van feiten, maar richt zich  nog meer op ervaringen van eerdere betalende en gratis leden. Want wie weet er nu beter hoe een datingsite in elkaar steekt dan iemand die er voor een bepaalde periode een lidmaatschap heeft gehad?

Datingsites beoordelen
Gratisdatingsite beoordeelt alle datingsites daarom ook met een cijfer en korte toelichting. Daarnaast wordt er aan de hand van plus- en minpunten een nog beter overzicht gegeven van de desbetreffende datingsite. Doordat Gratisdatingsite.nl onafhankelijk is, wordt er een eerlijke beoordeling gegeven. Het doel van de ontwikkelaar is dan ook om de grootste en eerlijkste datingsite-vergelijker te worden. Dit kan door de meeste beoordelingen over datingsites in Nederland te verzamelen.

Netoda Internet Marketing
Gratisdatingsite.nl is een onderdeel van webontwikkelaar Netoda Internet Marketing B.V. Dit internetbedrijf maakt veel  gebruik van affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie. Andere websites van de ontwikkelaar zijn Schipholparkerenvergelijken.nl en Vouchercode.nl.

 

Over de Auteur

Netoda Internet Marketing
Gratisdatingsite.nl is een onderdeel van webontwikkelaar Netoda Internet Marketing B.V. Dit internetbedrijf maakt veel  gebruik van affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie. Andere websites van de ontwikkelaar zijn Schipholparkerenvergelijken.nl en Vouchercode.nl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo