Versiercursus is populair - Artikelpost

Versiercursus is populair

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 619 | Aantal woorden: 1185 | Datum: | 0 commentaar

Versiercursus wordt steeds meer normaal

In een vergaderzaal zijn zo’n vijftig potentiële meesterversierders bijeen gekomen. Mooi, lelijk, gespierd, en dun, zo groen als gras of duidelijk een ervaren casanova, hier komen ze samen. 

Ik ben man!

Ik ben man!

Ik ben man!
Hoor je van buiten de zaal al geroepen worden. Wat zou dit zijn? 

Het stikt van de versiercursussen en ‘dating doctors’ in Nederland

Ik ben langs gegaan en heb verschillende tips om vrouwen en mannen te versieren en te verleiden voor je verzamelt. 

Versiertips voor mannen

 

  1. Wees open en to the point. Zeg het dus gewoon als je haar aantrekkelijk vindt.
  2. Vertrouw in jezelf. Als je dat geloof zelf niet hebt, heeft een aantrekkelijk vrouw het al helemaal niet. 
  3. Begin gewoon. Niemand was in het begin perfect. Elke benadering is een succes, want daar leer je van. 
  4. Kleren maken de man, en een goede verzorging ook. Probeer wel iets te dragen wat niet iedereen draagt. 13 in een dozijn mannen is nog iemand opgevallen. 
  5. Stel targets voor jezelf: wat wil je precies bereiken en in welke termijn moet dat gebeurd zijn?

 

VersierTips voor vrouwen

 

  1. Gooi je charme in de strijd: vraag hem of hij je even kan helpen 
  2. Raak hem aan 
  3. Gebruik je ogen twee keer: je kijkt in zijn richting, kijkt even opzij en kijkt daarna weer. 
  4. Maak het voor hem eenvoudig om je aan te spreken, bijvoorbeeld: met een tekst op je T-shirt "Ken je mijn geheim". Je zult zien dat veel mannen je geheim wel willen weten. Of draag een bijzondere ketting 
  5. Vraag niet gelijk te veel. Sommige mannen moeten er figuurlijk even inkomen

 

Vele mannelijke flirters in deze zaal zagen het licht toen ze het boek The Game lazen. Een boek uit 2005 van de Amerikaanse journalist Neil Strauss. Twee jaar lang liep Strauss rond als zijn alter ego ‘Style’, die bekend staat als ’s werelds beste ‘pick up artist’. Het boek wordt verkocht als roman, maar is in feite een hoop tips en trucs.

 

Ondanks al die tips en truc's is een versiercoach volgens vele aanwezigen toch wel aan te bevelen. Dat is na wat uitleg ook best logisch. Uit een boek is bijvoorbeeld ook moeilijk om goed te leren voetballen. Vele mannen zoeken dus een goede coach die hen kan leren hoe je een vrouw versiert.”

 

Pim en Frank runnen de oudste en eerste originele versierschool van Nederland. Als je even zoekt op het internet zie je dat het stikt van de versiercursussen en ‘datingdokters’ in Nederland. Deze ‘versierSchool’ onderscheidt zich volgens Frank vooral door de resultaten die hun leerlingen behalen. En dat bijzonder wel niet alleen op het gebied van vrouwen.

 

Meer zelfvertrouwen werkt door op allerlei terreinen. Als je een belangrijke angst hebt overwonnen gaan veel mannen denken. "Oh, als ik dat kan, zou ik dit ook wel eens kunnen aanpakken." Dat leidt bijvoorbeeld tot promoties, lager gewicht, lager medicijngebruik, en een hersteld contact met vrienden of familie.

 

Behalve versierworkshops en lezingen over flirten, zoals die van vandaag, organiseert het tweetal ook projecten voor langere termijn. Voor 2.700.- euro per jaar krijgt een ‘student’ elke twee weken persoonlijke flirtcoaching. „We kijken wat de wensen en doelen van de klant zijn en bedenken vervolgens hoe we die kunnen bereiken.

 

Naast de halfjaar-trajecten worden er ook bootcamps à 500 euro georganiseerd: een stoomcursus van één dag. Er zijn ook versierseminara en die kosten 50 tot 75 euro, afhankelijk van de sprekers die een lezing geven. Sinds 2006 werden ruim tweeduizend mannen en vrouwen opgeleid.

 

Volgens de coaches kan iedereen het leren om een vrouw te verleiden. „Kijk naar mij”, zegt Pim: „De vriendin die ik nu heb, had ik 20 jaar geleden écht niet kunnen krijgen. De meeste mensen zeggen altijd dat je gewoon jezelf moet blijven. Dat mensen vanzelf wel tegen een vriendin of vriend aanlopen.

 

Echter soms werkt het gewoon zo niet. Toch een beetje zonde om dan maar alleen te blijven. Wij leren je wel om jezelf te blijven, en dan wel een een veel aantrekkelijkere versie van je zelf.

 

Hoe? Vooral met het aanleveren van nieuwe kennis en overtuigingen. „Er komen mannen van 40 bij ons die nog nooit seks gehad hebben. Ze zijn nerveus, en zeker omdat het al zo lang geduurd heeft. het niet kunnen. We gaan met zo’n man een compleet traject aan. In 1 simpele workshop kun je niet 20 jaar onaantrekkelijk gedrag van iemand veranderen.

 

En natuurlijk worden die mannen vaak genoeg afgewezen. Echter hoe meer afwijzingen hoe meer succes ze met de vrouwen krijgen. Die nieuwe overtuiging rammen we er min of meer in.

 

Veel mannen beginnen niet eens met benaderen doordat ze afwijzing als een mislukking zien. Wij zorgen dat ze een afwijzing juist als de poort tot succes met vrouwen zien. Net zoals veel mannen zenuwachtigheid of nerveusiteit als iets negatiefs zien, leren wij ze juist als Dating Doctors die zenuwachtigheid om te zetten in iets positiefs. Zo positief dat de vrouw zijn zenuwachtigheid zelfs aantrekkelijk vindt.

 

Hoe dan? "Ja, daar moeten ze maar eens bij ons op cursus komen", grapt Pim.

 

---

Op dit moment zijn er verschillende flirtscholen om te leren versieren, te verleiden of beter te leren flirten. De marktleider op dit vrouwen versieren en mannen versieren gebied is echter Dating Doctors. Dus boek eens een versiercursus bij de Dating Doctors zou ik zeggen. 

Als man kun je altijd beginnen en eens gratis rondneuzen op  forum voor versierkunstenaars in spé, www.dutchattraction.nl. Hier kun je ook gelijkgezinden ontmoeten, en krijg je tips voor al je mogelijke problemen met dat 'ene speciale meisje' wat jij zo graag wil versieren. 

 

Voor vrouwen kun je eens kijken op een site  speciaal voor mannen versieren

Over de Auteur

Pim is innergame coach voor mannen en vrouwen die meer liefde in hun leven willen verwelkomen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo