FB pix Vrouwen versieren door subliminale boodschappen - Artikelpost

Vrouwen versieren door subliminale boodschappen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2306 | Aantal woorden: 752 | Datum: | 0 commentaar

Vrouwen versieren door subliminale boodschappen

Wist je dat je vrouwen kunt versieren door verborgen signalen af te geven? Een subliminale boodschap heet dat. De vrouw merkt deze boodschap niet bewust op, maar wordt wel onbewust aangezet tot een bepaald gedrag (met jou naar bed gaan).

We hebben het al vaker gezegd: vrouwen versieren is iets heel anders dan mannen versieren. Jij valt vooral voor haar uiterlijk, zij valt vooral op jouw charme – op jouw persoonlijkheid, intelligentie, status en macht. Maar goed, zelfs de meest zelfverzekerde man kan wel wat technieken gebruiken om vrouwen te versieren.

 

Je kunt je het best nonchalant opstellen 

 

Om vrouwen te versieren, kun je je het best nonchalant opstellen. Het moet jou onverschillig laten of ze geïnteresseerd is in je of niet. Althans, dat moet je zo voorwenden. Natúúrlijk wil je dat ze voor je valt. Het is de kunst dat niet te laten merken. Vrouwen zijn gek op mannen met een onverschillige houding. Ze moet het idee krijgen dat als ze jou afwimpelt, jou dat geen biet interesseert en dat je net zo gemakkelijk een gesprek met haar vriendin aanknoopt. Op die manier creëer jij onbewust een verlangen bij de vrouw in kwestie!

 

Lijk ik nonchalant genoeg?

Vrouwen versieren wordt plots een kwestie van versierd worden. In je poging haar te versieren, heb je het door je nonchalant op te stellen voor elkaar gekregen dat zij jou wil versieren. Ze heeft geen flauw idee wat haar overkomen is, maar opeens ben jij het object van haar begeerte. Werkt deze techniek niet? Verdoe je tijd dan niet en probeer je geluk bij een volgende dame. Deze techniek werkt bij ten minste één op de drie vrouwen!

Vrouwen versieren is een numbersgame

Vrouwen versieren is een kwestie van aantallen. Succesvolle versierders richten niet al hun pijlen op één vrouw. Als het ze niet lukt een bepaalde vrouw te versieren, gaan ze net zo gemakkelijk door naar de andere. Zelfs de meest door de wol geverfde casanova's worden vaker afgewezen dan ze succes hebben. Wat hen onderscheidt, is hun volhardendheid. Voor vrouwen versieren geldt: de volhouder wint!

 

Natuurlijk is het prettig als jij je kansen op het gebied van vrouwen versieren kunt vergroten. Het is immers gemakkelijker als één op de twee vrouwen geïnteresseerd in je is dan één op de tien. Eén techniek om je slagingskans aanzienlijk te verhogen, is je gewild maken bij méér dan één vrouw. Misschien klinkt je dat gek in de oren. Een vrouw wil toch jouw onverdeelde aandacht? Klopt. Maar laat haar die aandacht verdienen!

 

Dat kan heel simpel door bijvoorbeeld in een café of discotheek heel nonchalant ook gesprekken met andere vrouwen aan te knopen. Als zij ziet dat andere vrouwen geïnteresseerd zijn in jou, is dat voor haar het bewijs dat ze goed vlees in de kuip heeft. Hierdoor zal ze nog meer naar jou verlangen!

 

Maar we zijn te veel technieken uit de doeken aan het doen en geheimen aan het verklappen. Als jij meer hierover wilt weten, is de workshop vrouwen versieren misschien iets voor jou. In de workshop vrouwen versieren leren we jou alles wat je moet weten én kunnen om belachelijk succesvol te worden in het versieren van vrouwen!Over de Auteur

Vrouwen versieren is geen kunst, maar een wetenschap. Aldus datinggoeroe, datingcoach en 'liefdesdokter' Alphadoc. Een meesterverleider heeft daardoor ook meer weg van een wetenschapper dan van een kunstenaar. Zijn onderzoeksgebied? Het vrouwenbrein.

Alphadoc (een samenstelling van Alpha en doc, kort voor 'doctor'), mag dan wel geen echte dokter zijn, een alfamannetje is hij zeer zeker wel. En verstand van vrouwen versieren heeft hij ook. In zijn leven versierde hij al honderden vrouwen en hielp hij – als de helft van DatingDoctors – nog meer andere mannen vrouwen te versieren.

 

Alphadoc, een pseudoniem, mocht dat nog niet duidelijk zijn, is een autoriteit op het gebied van vrouwen versieren. Die autoritaire positie dankt hij niet aan zijn uiterlijk. Al is hij zeker niet lelijk! De vergelijking met een Brad Pitt of George Clooney gaat echter evenmin op. Hij is eigenlijk de vleesgeworden gemiddelde Nederlandse man en het levende bewijs dat ook de gemiddeld uitziende man vrouwen bij de vleet kan versieren. Hij is de hoop voor alle mannen!

 

Zijn 'studie' naar de vrouw begon Alphadoc aan de Spaanse kusten, waar hij werkte als propper, iemand wiens taak het is cafés en discotheken vol te proppen met het liefst mooie vrouwen. Want op mooie vrouwen komen mannen af, en die mannen kopen dure drankjes voor mooie vrouwen die ze proberen te versieren en drinken en passant zelf ook nog wat ...

 

Je kunt zeggen dat vrouwen versieren, zij het niet voor eigen gewin, het beroep was van Alphadoc. En het beroepshalve geleerde, bracht hij natuurlijk ook persoonlijk in de praktijk. Zo veranderde deze verlegen twintiger, die vóór zijn twintigste levensjaar met slechts een handvol vrouwen het bed deelde, in een meesterverleider die de ene na de andere vrouw veroverde.

 

Terug in Nederland besloot Alphadoc van vrouwen versieren zijn beroep te maken. Met collega datingcoach Smoothdoc richtte hij in 2006 het nu zeer succesvolle DatingDoctors op, een bureau dat bootcamps, cursussen en workshops op het gebied van vrouwen versieren organiseert. Samen met zijn collega hebben ze verschillende boeken geschreven waaronder het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen 

Boek over vrouwen versieren

In hun workshops proberen de twee het mysterie dat de vrouw is te ontsluieren en leren ze zelfs de meest onbeholpen mannen vrouwen te versieren.  De bekendste wokshop is het bootcamp vrouwen versieren, waarin mannen in minder dan één dag het zelfvertrouwen én de kennis en vaardigheden opdoen, nodig om vrouwen te versieren. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo