vrouwen versieren en verleiden - Artikel Post - Artikel Marketing

vrouwen versieren en verleiden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: markmarksson
Gezien: 393 | Aantal woorden: 496 | Datum: Sun, 28 Apr 2013 | 0 commentaar

Hier volgen 5 extreem efficiënte tips om vrouwen succesvol te versieren en te verleiden!

1. Denk als een vrouw. Dit is moeilijk natuurlijk, maar het idee is om je toch te proberen te verplaatsen in haar gedachten. Dan ben je ook minder met jezelf bezig en dit verlaagt de zenuwen. Vrouwen zijn echt slim gevoelig en ze zijn vaak zeker van wat mannen willen. Wees slim. Vraag haar niet met je mee naar ben op je eerste date. Door het vertragen van het proces van het verleiden van een vrouw maak je het voor haar spannender.

2. Maak plannen. Vrouwen houden van mannen die weten hoe ze dingen moeten plannen. Om een vrouw te verleiden moet je een soort van plan bedenken, stap voor stap neem je haar mee in jullie avontuur. Stuur haar een uitnodiging voor een diner. Stuur haar een romantische e-mail (niet seksueel, maar romantisch en lief). Laat een envelop met een mysterieuze en zinvolle boodschap aan haar deur achter.

3. Koop een cadeau. Alle vrouwen worden verleid door geschenken, zelfs als ze het niet laten merken. Je hoeft niet direct een duur cadeau te kopen. Koop haar een boek, een chocoladereep of iets dergelijks. Je begrijpt het punt. Laat haar zien dat ze de eerste plaats komt. Dit is een geweldige manier om een vrouw te verleiden. Kijk hier eens voor tips en ideeen voor valentijnscadeau's.

4. Maak een praatje. Maak haar aan het lachen. Vrouwen houden er gewoon van om te lachen, het is een feit. Ze worden verleid door mannen met een gevoel voor humor. Don't overdo it by te way... Niet zozeer over jezelf praten of je prestaties. Wees niet egoïstisch. Open je geest. Je bent niet de enige man in de wereld. Dit is essentieel. Blijf geconcentreerd op haar gedachten en daden.

5. Raak haar aan. Als het je lukt om haar aan te raken, ga niet meteen over haar broek wrijven maar bouw het rustig op. Wees sensueel en gepassioneerd. De meeste vrouwen houden ervan aangeraakt te worden op verschillende plaatsen zoals nek en schouders. Nogmaals, het proces vertragen. Laat ze zich afvragen waarom je zo anders dan alle andere mannen bent die gewoon een vrouw pakken en meteen haar kleren uittrekken. Weersta die verleiding en bén de verleiding! Lees ook eens over hoe je een vrouw verliefd op je krijgt. Misschien is dat een mooie leermethode voor je!

Over de Auteur

de auteur is eigenaar van liefdestips.be , een portaal van artikelen over liefde en vrouwen versieren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo