Waar moet je op letten bij bruidslingerie - Artikelpost

Waar moet je op letten bij bruidslingerie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 336 | Aantal woorden: 489 | Datum: | 0 commentaar

Trouwen: daar komt nog best wel wat bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan jouw outfit. Heb je eindelijk die droomjurk gevonden, moet je er jouw hele hebben en houden op aanpassen. Schoenen. Sieraden. Haardracht. Wat veel aanstaande bruiden vaak vergeten is dat ook het kiezen van lingerie een hele uitdaging kan zijn. Om dat te voorkomen, vertellen wij je in deze blog waar je rekening mee moet houden.

Strapless

Ze zijn écht niet om aan te slepen: de strapless trouwjurken. Niet zo vreemd, want om die bandjes over jouw schouder te moeten missen, is natuurlijk een hele verademing. Toch vragen jouw borsten wel de nodige ondersteuning. Om daarin te kunnen voorzien ligt de keuze voor een strapless beha natuurlijk voor de hand. Een bustier of korset zou echter nog beter passen. Omdat deze linnenwaren ook rondom jouw taille zitten, kunnen ze het gewicht van jouw jurk makkelijker dragen.

Een lage rug

Veel vrouwen hebben een prachtige, elegante rug. Kies je daarom voor een jurk met een lage rug? Dan mag jouw beha natuurlijk niet zichtbaar zijn. Sommige korsetten hebben van zichzelf al een lage rug. Daardoor zijn ze makkelijk met jouw trouwjurk te combineren. Het is echter ook mogelijk om een plakbeha te dragen. Zorg er dan wel voor dat je deze uitvoerig hebt getest. Want niets is vervelender dan een beha die afzakt tijdens de grote dag!

Een diep decolleté

De één is er trots op, de ander iets minder: het decolleté. Laat jij tijdens jouw grote dag graag jouw vrouwelijke rondingen zien? Dan kies je waarschijnlijk voor een jurk met een laag uitgesneden voorkant. Ook hier is het weer belangrijk dat jouw beha zo goed als onzichtbaar is. Om jouw borsten toch te ondersteunen, kun je kiezen voor een laag uitgesneden beha of een doorzichtig tussencupstuk. Daarnaast kun je ook kiezen voor een plunge-beha of één van de vele plakopties.

Strakke pasvorm

Als vrouw heb je prachtige rondingen. Schouders. Borsten. Heupen. Daar ben je trots op! Geen wonder dat je voor een jurk met een strakke of aansluitende pasvorm hebt gekozen. Om te voorkomen dat de lijnen van jouw lingerie erdoorheen schijnen, kun je shapewear of seamless lingerie aandoen. Zorg er dan wel voor dat je de juiste maat én pasvorm te pakken hebt.

Het kiezen van de juiste bruidslingerie. Het is lastiger dan dat je misschien verwacht had. Gelukkig bieden veel bruidsmodewinkels - zoals: Dani van Toll Bruidsmode - prachtige collecties aan. Vraag tijdens jouw pasafspraak gerust om advies!Over de Auteur

De grootste leverancier van bruidsmode in (Noord-) Nederland. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo