Waarom een diamanten ring kopen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom een diamanten ring kopen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RomanticGirl
Gezien: 1046 | Aantal woorden: 418 | Datum: Mon, 10 Jan 2011 | 0 commentaar

Een diamant staat symbool voor iets moois. Een diamanten ring is dus niet zomaar een kado. Voor jezelf, voor een ander… een moment of gebeurtenis die je niet vaak meemaakt maar nooit meer wilt vergeten. Dan denk je al snel aan een verloving en huwelijk!

Bij verloving denk je aan een ring. En daar zit vrijwel standaard een diamant in. Het bewijs van jullie belofte om elkaar te trouwen is jullie ring. Dat is dus nooit zomaar een ringetje. De diamanten ring is het symbool van jullie liefde, dus deze mooi net zo mooi zijn als jullie toekomst samen.

Partners

Veel mensen zijn al heel lang samen maar zijn nooit getrouwd. Alsof zij dan geen recht hebben op een mooie diamanten ring! Het is geen standaard kado voor de verjaardag van bijvoorbeeld de overbuurvrouw… maar als jullie al jaren samen zijn, dan mag je een mooi jubileum toch bezegelen met iets moois?

In memoriam

Er komt een hoop verdriet kijken bij het afscheid nemen van een geliefde of iemand die heel dicht bij je stond. Vooral wanneer het iemand betreft waar je helemaal geen afscheid van wilt nemen. Een ring is een mooi symbool voor dit gevoel van liefde en de band van jullie samen. Want die belangrijke persoon is er niet meer, met het dragen van de ring is diegene toch altijd bij je. En dat hoeft geen grote diamanten ring om je vinger te zijn. Een ring om je nek aan een ketting kan ook. Met alle herinneringen blijft jouw persoon er toch nog een beetje bij, en je kunt de ring dragen wanneer jij dat wilt.

Ik wil het gewoon

Dat kan ook voorkomen, dat je gewoon een diamanten ring wilt hebben. En waarom zou je niet, als je het budget hebt? Als je voor jezelf een diamanten ring koopt, heb je in elk geval een stuk minder gedoe dan wanneer je op jacht moet naar een verlovingsring (of afhankelijk bent van de aankoop van je partner). Je weet zelf wat je mooi vindt, dus als het kan: waarom niet?

 Over de Auteur

Dit is een informatief artikel over diamanten ringen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo