FB pix Waarom een zakelijk cadeau essentieel zijn! - Artikelpost

Waarom een zakelijk cadeau essentieel zijn!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 309 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

 

Het behouden van relaties zijn essentieel voor het bestaan van een bedrijf. Helaas zien wij in de praktijk dat dit nog veel wordt onderschat. Waarom het essentieel is? Daar kunnen wij alvast 1 antwoord opgeven, namelijk het creëren van de top-of-mind gedachte bij je klanten. Maar dat is niet enige reden. In deze blog gaan wij dieper op die materie in.

Zakelijk cadeau, groots of niet?

Als je relatiegeschenken gaat toepassen in je communicatiestrategie is het goed om te weten dat het niet groots hoeft te zijn, maar wel origineel. Een zakelijk cadeau kan en hoeft niet met je bedrijf te maken te hebben. Maar het is aan te raden dat jij de buitenkant wel personaliseert naar de huisstijl van je bedrijf. In de inhoud kan jij een leuke actie, boodschap of de waardering van de relatie uitspreken. Hiermee creëer je wederkerigheid. Wat houdt dat in? Wanneer jij iets voor een relatie doet zal hij in de toekomst weer eerder ja tegen jou zeggen i.p.v. dat hij of zij naar de concurrent stapt. Een zakelijk cadeau helpt daarbij.

THNX

Voor een zakelijk cadeau moet jij bij Thnx.nu zijn. Originele cadeaus waarbij het cadeau volledig te personaliseren is. De inhoud kan in overleg aangepast worden of kies voor 1 van de thema’s die zij al klaar hebben staan, zoals Pasen. Zoals we al aangaven komt je zakelijke cadeau krachtiger over met een boodschap aan de binnenkant. Dat kan bij THNX! Hierdoor komt je communicatie uiting sterker over en vergroot je de kans dat de klant je actie waardeert. Want laten we eerlijk: iedereen houdt van een positieve persoonlijke boodschap.

Wanneer?

Wanneer zou jij een zakelijk cadeau kunnen toe sturen naar je relatie? Het is voor de hand liggend dat jij het doet bij een feestdag of thema die op de kalender staat. Vaak doen we dat, zodat het thema als leidraad dient. Maar dat hoeft helemaal niet. Want bij THNX kan jij de verpakking personaliseren naar je huisstijl, waardoor ieder moment een geschikt moment is.

 

 Over de Auteur

Ik schrijf om te vermaken en te inspireren. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo