FB pix Wat is een goede datingsite - Artikelpost

Wat is een goede datingsite

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1046 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Wat is een goede gratis datingsite is voor velen de vraag. Voor iedereen gelden er andere eisen. Maar deze eisen verschillen per persoon. Er wordt gekeken naar het aanbod van de singles op een website. Zitten er wel leuk leuke kandidaten voor je op. Het doel is natuurlijk om iemand te vinden die bij je past. Je wil natuurlijk niet op een website ingeschreven staat waar geen kip op staat. Maar aan de andere kant als je je op minder grote website inschrijft, val je wel meer op en tel je als lid meer mee. 

Ook wordt er naar gekeken of de website er wel mooi uit ziet, of de website wel oogt. Alle website zijn tegenwoordig mooi om mensen te trekken. Mooie plaatjes van gelukkig mensen en een fraai uiterlijk met roulerende foto's. Ook moet de website lekker laden, dat wil zeggen niet een website die laadt zoals we vroeger via internet in moesten bellen. Slome website zijn geen aantrekker. 

Ook moet er vaak een goede service zijn voor als je vragen hebt. Er zijn altijd wel dingen op een website onduidelijk. Een help functie is zeker ook geen verkeerde keuze voor een goede website. Ook als er klachten zijn over leden die zich misdragen of ze boel bij elkaar spammen, moet er goed worden opgetreden. Een goede dating website moet zo schoon mogelijk worden gehouden. 

Is een betaalde datingsite beter dan een gratis? Dit is zeker niet waar, er zijn meer dan zat gratis datingsites die prima functioneren en voldoen aan de wensen van de bezoekende singles. Maar of iemand wel of niet wil betalen, dit hangt van de persoon zelf af. Betalen is dus niet per definitie beter. 

Van een goede datingsite mag in ieder geval best verwacht worden dat er een mobiel versie van beschikbaar is, het mooiste zou zijn ook een app. 

Wat voor iemand een goede datingsite is, is voor een andere een minder goede website. Voor iedereen verschilt het. Over de Auteur

Iemand die date en geniet van het leven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo