Wat voor bedankjes zal ik geven? - Artikelpost

Wat voor bedankjes zal ik geven?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 661 | Aantal woorden: 598 | Datum: | 0 commentaar

Een huwelijk moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Alles moet geregeld zijn op deze speciale dag. Je wilt niet dat er iets mis gaat, want dit kan deze mooie dag zomaar verpesten. Veel ceremoniemeesters staan dus voor een hele klus. Niet alleen de bruiloft moet worden geregeld, maar ook de vrijgezellenfeesten en het feest dat na de bruiloft gegeven wordt. Een spannende dag dus.

 

Op het feest is natuurlijk iedereen blij en lekker aan het feesten. Misschien is er een band, of een dj speelt leuke liedjes. Het is vaak een gezellige avond. Het bruidspaar krijgt van alle gasten cadeau’s. Het ligt een beetje aan de situatie, maar er wordt redelijk vaak geld al cadeau gegeven. Dan kan het bruidspaar daarvan lekker op huwelijksreis. Als het bruidspaar nog niet zo lang samenwoont, worden er ook wel eens apparaten als cadeau gegeven. Denk aan keukenmachine’s, koelkasten en andere handige dingen voor in huis. Geld is toch wel een van de vaakst gegeven dingen bij een bruiloft.

 

Het bruidspaar wordt natuurlijk verwend tijdens zo’n huwelijk. Alle vrienden, familie en kennissen zorgen voor een onvergetelijke dag en avond. Het bruidspaar wil daarom vaak wat terug doen voor de gasten. In de vorm van een bedankje wordt dit gedaan. Bij sommige bruiloften krijgen mensen dure flessen champagne maar dit is vaak bij erg rijke mensen het geval. Een bedankje is meestal iets kleins, zoals een mandje met wat leuke spulletjes erin of iets anders kleins. Het bedankje heeft vaak een persoonlijk touch. Bijvoorbeeld een foto van het bruidspaar, of iets dat het bruidspaar zelf geschreven heeft. Op deze manier worden de gasten van deze fantastische dag bedankt voor hun aanwezigheid. Hopelijk zullen ze nog lang aan deze dag terug denken als een leuke ervaring.

 

Er zijn werkelijk honderden verschillende soorten bedankjes te bedenken. Er zijn verschillende bedrijven in gespecialiseerd. Voor ongeveer €1,25 per bedankje kunt u bijvoorbeeld een klein flesje drank met een persoonlijke foto en tekst laten afvullen. Een erg origineel bedankje voor het bruidspaar! Over de Auteur

Schrijft graag over bruiloften.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo