Welke stijl trouwring past bij jouw huwelijk? - Artikel Post - Artikel Marketing

Welke stijl trouwring past bij jouw huwelijk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: thomasstorm
Gezien: 545 | Aantal woorden: 652 | Datum: Thu, 21 Feb 2013 | 0 commentaar

Feminien, masculien of er toch tussenin? Bij de keuze voor de bruidsjurk of het pak van de bruidegom is er vaak gemakkelijk overeenstemming te vinden. Meestal wordt deze keuze zelfs individueel genomen. Maar de keuze voor welke trouwringen ideaal zijn om de rest van je leven te dragen is een stuk lastiger. Beide personen moeten deze bij voorkeur passend vinden. Want het is natuurlijk niets om een levenlang tegen een lelijke set ringen aan te kijken. Wanneer het moeilijk is om overeenstemming te vinden kan het uitkomst bieden om te kiezen voor unisex ringen, met weinig versieringen erop. Deze ringen zijn onopvallend en kunnen overal opgedragen worden, zowel door de man als de vrouw. Daarnaast zijn deze ringen erg klassiek en praktisch, want ze kunnen moeilijk beschadigt raken. Het enige nadeel van unisex ringen is dat ze nogal saai kunnen zijn, vanwege het uitblijven van mooie versieringen of een diamant.  Toch liever op zoek naar een ring met wat meer franje? Kies dan voor een twee unieke ringen, één voor de bruid en één andere voor de bruidegom. Eventueel kan de man voor een rustige ring opteren.

 

Tot de dood ons scheidt… Gemiddeld gezien duurt een huwelijk dertig jaar. Zolang dienen een trouwring ook mee te kunnen gaan. De kwaliteit, duurzaamheid en levensduur van de trouwringen is dus ontzettend belangrijk! Bij een wat duurdere investering krijg je vaak duurzame trouwringen die de levensduur van een huwelijk gemakkelijk zonder al te veel slijtage weten te doorstaan. Deze ringen zijn gemaakt van platinum, 585, 750 of een hoge kwaliteit goud. Alhoewel roestvrij staal stukken goedkoper is, blijft dit voor veel trouwparen een metaalkeuze die niet overeenkomt met het klassieke beeld van een trouwring. De aanschaf van de trouwringen is vaak erg prijzig te noemen, maar denk maar zo: De investering is over een leven gemakkelijk af te schrijven! Dan vallen de kosten erg mee.

 

Kijk bij Cober.nl naar de mooiste trouwringen.Over de Auteur

Gemiddeld gezien duurt een huwelijk dertig jaar. Zolang dienen een trouwring ook mee te kunnen gaan. De kwaliteit, duurzaamheid en levensduur van de trouwringen is dus ontzettend belangrijk!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo