FB pix Winkelhouder hecht meer waarde aan kerstmis dan sinterklaas - Artikelpost

Winkelhouder hecht meer waarde aan kerstmis dan sinterklaas

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1084 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

Uit onderzoek is gebleken dat de winkelhouders in Amsterdam de kerstdagen heel wat belangrijker vinden dan de verjaardag van de sint. Ongeveer 80 % van de ondernemende winkeliers in Amsterdam doet meer aan de kerst als aan sinterklaas. Deze tachtig procent is opgesteld naar uitgave en activiteiten voor zowel de klant als het personeel.

Kerstpakketten webshops hebben hier overigens geen last van

De winkeliers in Amsterdam hebben in 2011 evenveel geld gespendeerd aan het versieren van de winkel naar een schitterende kerstsfeer en het verblijden van het personeel met kerstgeschenken. Vooral het uitdelen van kerstpakketten was voor MKB-Amsterdam een graadmeter om te bekijken hoe de winkeliers in het klein- en middenbedrijf 2011 de crisis geweerd hebben. Webshops zoals bijvoorbeeld www.kerstpakkettenidee.nl hebben hier geen last van.

Gekeken naar de kerstcadeaus en de kerstsfeer in de winkels “blijkt het dus best wel mee te vallen” aldus directeur Kees Verhoeven. Directeur Verhoeven doelt hiermee op het beleven van de crisis. Ook de vakbonden laten weten dat het hen zeer positief stemt dat de crisis geen invloed heeft op de kerstgeschenken.

Verhoeven geeft echter wel aan dat we het niet bagatelliseren. Van de MKB'ers Amsterdam is 40 % in hoge mate getroffen door de crisis. Vier procent van de mkb'ers Amsterdam begeeft zich in de categorie “ernstig getroffen”.

De werknemers hoeven met de crisis momenteel dus nog niet te vrezen voor hun eindejaarsgeschenk. Sterker nog, de kerstpakketten krijgen eerder een hogere waarde, dan een lagere.

Geen zorgen voor de werknemer

Bovenstaande gegeven zal zich vertalen in een verrassende toename voor 2012. Dat is dan ook een mooie reden om je als werknemer geen zorgen te maken. Daarnaast is het overhandigen van kerstpakketten fiscaal niet nadelig voor bedrijven, waardoor er dit jaar wederom leuke kerstpakketten te verkrijgen zijn.

Wil jij al een kijkje nemen in de collectie van 2012. Kijk dan eens op Kerstpakkettenidee.nl, een van grootste webshops in eindejaarsgeschenken en kerstpakketten.

 

 

Over de Auteur

Kerstpakkettenidee.nl  Grootste webshop in kerstpakketten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo