FB pix Zo’n diamanten ring verpest alles - Artikelpost

Zo’n diamanten ring verpest alles

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1525 | Aantal woorden: 445 | Datum: | 1 commentaar

Diamanten ring is duur
In sommige relaties wordt de toon gezet door de eventuele toekomst. Het komt namelijk wel eens voor dat –met name de vrouw- het tijd wordt om stappen te zetten en maken. Stappen in de zin van een huwelijksaanzoek en dus een bruiloft. Daar heb je een ring voor nodig. Maar stel dat je onder druk wordt gezet om het aanzoek te doen, in hoeverre bepaalt dat dan wat voor ring je moet kopen? Als zij er druk achter zet, is de kans groot dat je een diamanten ring moet gaan kopen. En niets minder dan dat.

Huwelijksaanzoek kan ook goedkoper
Waarom zou je toegeven aan die druk van bovenaf? Waarschijnlijk om dezelfde reden dat je haar ten huwelijk gaat vragen. Ze heeft invloed op je. Maar als dat zo benadrukt wordt, dus het feit dat je haar moet vragen, mag je dan zelf niet nog een beetje inspraak hebben? Jazeker wel! Een verlovingsring is immers niet hetzelfde als een trouwring. Je wilt niet failliet gaan aan allemaal dure ringen, toch? Bekijk de situatie dus eerst maar eens goed. Een mooie gouden of witgouden (of zelfs platinum) ring kan net zo mooi zijn als een diamanten ring. En je bespaart een hoop.

Laat de diamanten ring je leven niet verpesten!

De verwachtingen kunnen hoog liggen als er van je verwacht wordt dat je een huwelijksaanzoek gaat doen. Je hoeft daar niet op in te gaan. Die keuze is aan jou. Jij bepaalt zelf hoe je het aanzoek doet en vooral met wordt voor ring je haar gaat vragen. Dat hangt dus niet af van hoeveel films ze heeft gezien over trouwen en aanzoeken (en dus dure diamanten ringen). Trap nooit in de druk van bovenaf. Zorg dat je dat heft tenminste nog in eigen handen hebt. Wat is er mis met een mooie set (waar je zelf dus ook wat aan hebt) ringen met een gravering? Jouw naam, haar naam, jullie datum. Misschien de naam van jullie eventuele kinderen? De verwachtingen zijn zo hoog als jij ze maakt. Het is aan jou om te happen of niet. Maar laat nooit jullie financiële toekomst afhangen van een diamanten ring. Alsof je niets beters te doen hebt in de aanloop naar jullie huwelijk!

 

Over de Auteur

Wil je iemand ten huwelijk vragen? Let vooral op een paar dingen die niet fout mogen gaan tijdens het huwelijksaanzoek. De diamanten ring is slechts het begin… durf jij de stap te nemen?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Sat, 25 Jun 2011 at 6:16 PM, by James
Op welk moment geven de bruid en bruidegom mekaar de trouwring? Tijdens het huwelijksaanzoek in de kerk?

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo