FB pix De beste broeken voor vrouwen - Artikelpost

De beste broeken voor vrouwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 321 | Aantal woorden: 927 | Datum: | 0 commentaar

Veel vrouwen hebben wel één lievelingsbroek. Maar het liefst zou je willen dat heel je kledingkast vol staat met lievelingsboeken. Want op ten duur gaat jouw lievelingsbroek ten onder aan slijtage. In deze blog lees je hoe je jouw kledingkast vol gooit met jouw lievelingsboeken.

De allermooiste jeans voor vrouwen

Denk je aan de allermooiste jeans dan denk je aan Red Button broeken. De broeken van Red Button zijn stijlvol, trendy en ontworpen met oog voor detail. De broeken hebben een overheerlijke pasvorm en de ontwerpers houden altijd rekening met comfort en de pasvorm. Dus wanneer je op zoek bent naar een nieuwe lievelingsbroek dan bieden Red Button broeken daar de juiste opvulling aan. 

Jeans die passen bij je lichaamsvorm

Er zijn veel verschillende soorten jeans, en het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste bij je passen. In dit blogartikel geven we je een aantal tips om de beste jeans voor vrouwen te vinden, ongeacht je lichaamstype.
Als je een peervormig lichaam hebt, zoek dan naar jeans die goed passen op je heupen en dijen, maar losser zijn rond je middel. Dit zal je proporties in evenwicht brengen en je er meer proportioneel uit laten zien. Jeans met hoge taille zijn ook een goede optie voor peervormige vrouwen, omdat ze helpen de illusie van een smallere taille te wekken.


Als je een zandloper lichaam hebt, gaat het er bij het kiezen van jeans vooral om je rondingen te accentueren. Kies voor stijlen met smalle of rechte pijpen die je heupen omsluiten en je taille accentueren. Vermijd wijde modellen, want die laten je groter lijken dan je eigenlijk bent.


Voor vrouwen met een rechthoekig lichaam is de beste jeans diegene die wat extra ruimte in de heupen en dijen. Dit geeft je een meer gewelfd uiterlijk. Vermijd skinny jeans, want die laten je lichaam alleen maar langer en smaller lijken.


En als je een omgekeerde driehoek hebt, kun je het beste jeans dragen die rond je heupen en achterkant passen, maar een wijdere beenopening hebben. Dit helpt je proporties in balans te brengen en zorgt ervoor dat je er proportioneel uitziet.

Mom jeans

De mom jeans zijn zijn dames jeans met hoge taille die eind jaren tachtig en begin jaren negentig erg in de mode waren. Tegenwoordig zijn ze weer terug van weggeweest. Vooral 


Prinses Diana was een fan van deze jeans en combineerde de jeans met wijde truien en blazers. De mom jeans is een zeer veelzijdige jeans en past 100% ook in jouw kledingkast. 

 

Over de Auteur

De auteur is een fashion fan en geeft graag haar mening over verschillende soorten kleding. Hopelijk brengt ze jou ook weer wat bij met haar tips. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Trendyol TWOSS21JE0153 Women's Jeans
Trendyol TWOSS21JE0153 Women's Jeans

€ 9,99
Toon product

Jeans cap- Baseball petten- Unisex- Denim- Verstelbare riemsluiting- Klep- Licht gewicht- Zwart
Jeans cap- Baseball petten- Unisex- Denim- Verstelbare riemsluiting- Klep- Licht gewicht- Zwart

€ 9,95
Toon product

ONLY ONLWAUW MID SKINNY BJ114-3 NOOS Dames Jeans - Maat M X L32
ONLY ONLWAUW MID SKINNY BJ114-3 NOOS Dames Jeans - Maat M X L32

€ 29,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo