FB pix Review: Fred's Bouwtekeningen - Artikelpost

Review: Fred's Bouwtekeningen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1125 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

Bezig met een verbouwing van uw huis en op zoek naar bouwtekeningen? Dan moet u bij Fred Schouten zijn van Fred's Bouwtekeningen! 

Hoe zit het product precies in elkaar? 

Fred Schouten zegt dat je met zijn bouwtekeningen veel geld kan besparen; voor 47 euro krijgt u een compleet pakket met wel 10.000 bouwtekeningen! Veel bouwtekeningen op internet zijn duur en niet overzichtelijk. Die van Fred zijn echter wel duidelijk en je krijgt zeker waar voor geld. Er zitten zoveel tekeningen in (oa schuurtjes, (kinder)kamers, speelgoed, (tuin) meubilair, (kippen) hokken) dat je nooit nieuwe hoeft te kopen en daarnaast is het voor elke klusser goed te begrijpen! 

Wat krijg je precies?

Wanneer je besluit het product aan te schaffen krijg je toegang tot een gedeelte met uiteraard de bouwtekeningen, het zijn er echt heel veel dus soms moet je goed opletten waar de bouwtekening staat die je nodig hebt. Je moet er wel rekening mee houden dat er Engelse bouwtekeningen bij zitten als je geen Engels spreekt. Maar dan is altijd Google Translate er nog of je vraagt hulp van iemand die wel Engels kan. Ook krijg je er CAD software bij hiermee kun je de bouwtekeningen openen en bewerken. Ten tweede krijg je er nog een gratis gids bij waarin bouwtekeningen staan van steigerhouten meubelen, erg nuttig als je het mij vraagt! En last but not least blijf je levenslang lid, je hoeft dus niet per jaar te betalen of per maand wat een super voordeel is! 

De prijs:

De prijs is dus 47 euro en eenmalig. Als je het koopt zit je verder nergens meer aan vast en dat is een erg prettig gevoel. De normale prijs is 97 euro dus het is een aanbieding. De prijs is even slikken maar dan krijg je wel een compleet pakket met 10.000 bouwtekeningen! 

Mijn oordeel: 

Ik ben niet een klustype maar ik vind het een prima product! Je hoeft niet uren te zoeken naar een bouwtekening want die vind je dus gewoon in het pakket.

Overtuigd of meer informatie: 

 website van Fred Schouten >>

 Over de Auteur

Hallo!

Ik ben Eva en ik hou van schrijven. Op mijn account plaats ik vooral reviews en verder schrijf ik over alles wat ik leuk vind. 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo