FB pix 5 van de leukste ouderwetse spelletjes online. - Artikelpost

5 van de leukste ouderwetse spelletjes online.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1068 | Aantal woorden: 659 | Datum: | 0 commentaar

Op het internet kun je allerlei soorten vermaak vinden, maar de leukste blijft toch wel het spelen van spelletjes online. Het is erg veelzijdig. Je kunt namelijk spelletjes spelen als je even pauze hebt tijdens het werk, maar je kunt er ook een hele missie van maken als je bijvoorbeeld je hoogste score wilt blijven verbeteren. Het kan tegen de verveling gespeeld worden maar ook gewoon om iets nieuws uit te proberen. Een ding is zeker en dat is dat er talloze spelletjes beschikbaar zijn op het internet. Voor ieder is er wel wat wils te vinden. Of het nu puzzels zijn of avontuurlijke spelletjes. Hieronder volgen 5 van de leukste spellen die je op het internet kunt vinden.

Tetris 
Ook al zijn er tegenwoordig enorm veel geavanceerde en moderne spelletjes te vinden, de oude arcade spellen blijven altijd ‘in’. Tetris is bijvoorbeeld zo’n spel. Het was vroeger al verslavend, maar de blokjes kunnen tegenwoordig nog steeds de aandacht van miljoenen spelers vasthouden. Het is een spel dat je kunt doen als je gewoon even rust wilt vinden, maar het vergt toch enige aandacht en concentratie, en de drang om het veld vrij te spelen kan erg groot worden.

Bubble shooter 
Bubble shooter is nog zo’n spel dat al enige tijd bestaat, maar waar mensen altijd nog plezier in kunnen vinden. Doordat er steeds meer verschillende versies op de markt komen blijft het altijd interessant. De eenvoudige versie is dan ook altijd nog het leukste. Je hoeft niet veel na te denken bij dit spel, het gaat er gewoon om dat je het veld leeg speelt, zodat er geen bubbel meer overblijft.

Patience 
Wie kent het niet. Het kaartenspel dat je in je eentje kunt doen op de computer. Je hoeft geen grote kaartenspeler te zijn om dit te kunnen en om dit leuk te vinden. Patience kan altijd iedereen wel boeien en het kan verslavend zijn om een zo hoog mogelijke score te behalen. Probeer om de kaarten zo neer te leggen dat je uiteindelijk met een leeg speelveld achterblijft. Het kan nog weleens frustrerend zijn als het niet lukt, maar blijven proberen en je komt er wel.

Memory 
Ook memory is van bordspel naar online spelletje gegaan. Het is een spelletje dat erg gemakkelijk te spelen is online. Je moet namelijk alleen maar plaatjes aanklikken om zo twee dezelfde plaatjes te vinden. Het basisprincipe is erg gemakkelijk, en daardoor is er veel ruimte voor verscheidenheid en voor verschillende versies. Je kunt namelijk van bijna alles wel een memory spelletje maken.

Bingo 
Bingo is een spel dat normaal gesproken natuurlijk offline word gespeeld. Maar ook online behoort het tot de leukste spelletjes. Je hoeft nergens heen, je kunt gewoon van achter je computer het geliefde spelletje bingo spelen. Streep de getallen weg door erop te klikken en hoop op mooie prijzen.

Je ziet dus dat de ouderwetse spellen altijd nog erg populair zijn en dat deze voorlopig nog niet van het internet zullen verdwijnen.

Over de Auteur

Bracht 2001-2007 gebouw krekels in Napels, FL. Begaafd in lezingen over badkuip gin in Washington, DC. Bracht het grootste deel van de 90's merchandising Elvis Presley in Libië. Bracht licentie jeugd G.I. joes zonder hulp van buitenaf. Verdiende lof voor merchandising circus clowns in Fort Walton Beach, FL. Had een korte carrière uitvoering elektrische treinen zonder hulp van buitenaf.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo