FB pix B2B pack - Artikelpost

B2B pack

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4763 | Aantal woorden: 956 | Datum: | 0 commentaar

B2B pack

Binnen de COWW is sindskort, de door ons ontwikkelde B2B pack beschikbaar. De COWW is een geheel geoptimalisseerd webwinkel platform op basis van Magento OpenSource. De B2B pack is een laag boven op ons COWW platform. Wij implementeren dit B2B pack bij webwinkels als een module. Binnen dit pack zitten alle basis functionaliteiten die je nodig hebt voor jouw succesvolle B2B webwinkel.
In dit pack zitten onder andere vier cruciale onderdelen verwerkt. De onderdelen zijn samengesteld en speciaal ontwikkeld voor het gemak van de B2B webwinkelier en de bezoekers. Waaronder; account aanvragen, productprijzen afschermen, bulkproducten en bestellijsten. Natuurlijk is dit niet alles. Want heb je buiten de pack om, nog andere wensen? Dan kan dat altijd gerealiseerd worden met maatwerk. Wij denken mee met jouw belangrijke B2B processen. Hierdoor hoef jij je alleen je energie te besteden aan de zaken die er écht toe doen. Jouw business. En, de rest regelen wij voor je.


Account aanvragen

Omdat het vaak voorkomt dat klanten van een B2B webwinkel grote aantallen producten afnemen, wordt het frauderisico groter. Om deze reden zou je kunnen willen weten met wie precies je in zee gaat, voordat je hen een vrachtwagen vol goederen laat bestellen. Met onze pack kunnen geïnteresseerden eerst een account aanvragen. De eigenaar van de webwinkel kan de geïnteresseerde en het bedrijf nagaan. Op deze manier kan je kiezen wie je wel en wie je geen toegang geeft tot een account.


Prijzen afschermen

Als je een B2B webwinkel bezit, is het mogelijk dat je alleen zakelijke klanten toegang wilt geven tot je productcatalogus. Als deze openbaar staat, kunnen concurrenten jouw prijzen bekijken en eventueel hun prijzen hier op aanpassen. Iets wat je niet wilt laten gebeuren, als prijsvechtende ondernemer. Binnen de pack kun je deze optie gemakkelijk activeren, waardoor jouw prijzen verborgen worden voor bezoekers zonder account.


Bulk producten bestellen

Omdat de B2B webwinkel levert aan zakelijke klanten, kan de grote van de afnames fors toenemen. Waar een B2C webwinkel twee schoenen verkoopt, verkoopt een B2B webwinkel vaak twee vrachtwagens met schoenen. Daarom is het binnen de pack mogelijk om gemakkelijk grote aantallen producten te laten bestellen. Ookwel bulkproducten genoemd. Op de productdetail pagina kunnen de klanten gemakkelijk de gewenste hoeveelheid intypen en deze aanschaffen.


Bestellijsten

B2B webwinkels zijn afhankelijk van hun vaste klanten. Omdat deze klanten vaak terug komen en veel producten afnemen, is het gebruikelijk dat ze dezelfde producten elke keer weer nodig hebben. Om dit proces te versnellen kan men binnen de B2B pack gebruik maken van de bestellijsten. De klanten kunnen met één druk op de knop hun lijst met gewenste artikelen bestellen, zonder dat ze elke keer de gehele webwinkel af moeten zoeken.


Wil je meer informatie over de B2B pack of over de COWW? Neem dan gerust contact op met de account manager van Techtwo. Vraag naar de mogelijkheden als B2B webwinkel. Wij helpen jou gerust verder naar een succesvolle e-commerce toekomst.

Over de Auteur

Techtwo is de e-commerce specialist. Vol passie en liefde werkt ons team aan innovatieve webwinkels voor de serieuze online ondernemer. Niet alleen onderling, maar ook samen met onze relaties, werken we aan vernieuwende oplossingen. Wij begeleiden jou naar een succesvolle e-commerce toekomst. 

Kom gerust een bakje koffie drinken en ervaar het zelf. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo