Bedrijfsadministratiesoftware en externe administratie naadloos op elkaar aan laten sluiten loont! - Artikel Post - Artikel Marketing

Bedrijfsadministratiesoftware en externe administratie naadloos op elkaar aan laten sluiten loont!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 505 | Aantal woorden: 446 | Datum: | 0 commentaar

Het gebruik van verschillende softwarepaketten zorgt voor veel onnodige werkzaamheden en onduidelijkheden. De grote hoeveelheid tijd en geld die bedrijven hieraan kwijt zijn, is voor veel organisaties een blok aan het been. Door de softwaresystemen goed te integrereren, kan een bedrijf flink besparen. Voor veel organisaties is dat aanleiding om een automatiseringsbedrijf in te schakelen, maar dit is voor het middenklein-bedrijf praktisch onbetaalbaar.

Coöperatief het MKB tegemoet komen.

Gelukkig anticiperen softwareproducenten hier tegenwoordig ook op, doordat er steeds vaker samenwerkingsverbanden aangegaan worden. Zo is producent van bedrijfsadsministratiesoftware, Visma DBS, met ABAB Accountants en Adviseurs een verband aangegaan. Een betaalbare automatiseringsoplossing voor MKB-bedrijven is daarmee geboren, terwijl een dergelijke koppeling voorheen alleen voor de grotere organisaties weggelegd was. 

Deze samenwerking zorgt voor beide organisaties én hun klanten voor vele administratieve voordelen. Visma DBS is aanbieder van een grote diversiteit aan softwarepaketten met betrekking tot de bedrijfsadministratie, terwijl ABAB verantwoordelijk is voor de automatiseringsprocessen binnen organisaties. 

Met de oplossing die zij door dit verband kunnen aanbieden, is de bedrijfsadministratie van klanten volledig geïntegreerd met de administratie van de accountant. Wijzigingen in het ene systeem worden direct doorgevoerd in dhet andere systeem en vice versa. Hierdoor worden eventuele verschillen uitgesloten, wordt bespaard op dubbel werk en communicatie en zal er minder gesteggeld hoeven worden over onduidelijkheden. 

De mogelijkheden beperken zich niet alleen tot de financiële bedrijfsadministratie, maar kan veel breder getrokken worden. Zo kan Human Resource-software hier ook direct op aangesloten worden, waardoor een onbetaalde ziekmelding met een druk op de knop verwerkt wordt in de volledige bedrijfsadministratie én die van het accountantskantoor. Gemakkelijk, veilig en overzichtelijk. 

Toepassingsgebieden en toekomstige ontwikkelingen

Zoals reeds aangegeven, kunnen Human Resource-systemen ook in dergelijke koppelingen meegenomen worden. Wijzigingen in Customer Relations-software, Enterprise Resource Management systemen en projectmanagementsoftware kunnen daarnaast ook met een druk op de knop gekoppeld worden! 

In de toekomst zullen deze vorderingen zich ook verder op het mobiele gebied uitbreiden. Systemen worden beschikbaar op mobiele apparaten en zullen (beperkt) beschikbaar worden voor medewerkers, zodat ook zij gemakkelijk declaraties in kunnen dienen, die direct in de volledige bedrijfsadministratie verwerkt worden! Over de Auteur

Werkzaam als internetmarketeer en communicator. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo