Bestanden eenvoudig uitwisselen - Artikel Post - Artikel Marketing

Bestanden eenvoudig uitwisselen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: limewireplus
Gezien: 450 | Aantal woorden: 411 | Datum: Thu, 21 Feb 2013 | 0 commentaar

Bestanden uitwisselingsprogramma’s zijn er in diverse soorten. Zo heb je aan de ene kant specifiek daarvoor ingerichte software, terwijl de laatste tijd ook steeds meer online applicaties tevoorschijn komen. Welke programma’s kun je nu het best gebruiken om eenvoudig bestanden uit te wisselen met vrienden? Dat is een veel gestelde vraag en kan in elke situatie ook zomaar een andere oplossing geven. Lees meer over een tweedeling in typen bestandsuitwisselingsprogamma’s.

Het eerste type programma waarmee je eenvoudig bestanden kunt uitwisselen is via online applicaties. Wetransfer en Dropbox zijn daarvan de bekendste voorbeelden. Bij beide opties blijven de bestanden in de cloud aanwezig, waarbij je via de Dropbox ook een gehele mappenstructuur kunt aanbrengen en desgewenst je gehele werkzaamheden online kunt plaatsen. Bij Wetransfer upload je als het ware je bestand in een virtuele map en verkrijgt de ontvanger een link via e-mail. Via de link kan de ontvanger dan het in een virtuele map opgeslagen bestand downloaden. Beide zijn eenvoudige wijzen om grote bestanden met je vrienden te delen.

Het tweede type programma waarmee je eenvoudig bestanden kunt uitwisselen is via software, welke je kunt installeren op je computer. Verschillende software applicaties maken het tevens direct mogelijk om de gedeelde bestanden direct af te spelen. Voorbeelden van zo’n software applicatie zijn onder andere Frostwire en Limewire Plus. Beide programma’s zijn gebaseerd op het Gnutella netwerk en maken het mogelijk om via dit netwerk eigen bestanden met vrienden uit te wisselen. Als je dus eenvoudig eigen gemaakte bestanden wenst te delen dan kun je dat eenvoudig doen door een Limewire download te installeren.

Online applicaties hebben echter een aantal beperkingen wat betreft de grootte van de bestanden welke kunnen worden gedeeld. Bij een te groot bestand dient hier namelijk een financiële tegenprestatie te worden geleverd, waar dit bij een software programma als Limewire Plus niet hoeft. Limewire gratis downloaden is daarom een de meest eenvoudige en goedkoopste manier om al je bestanden eenvoudig met je vrienden te delen.Over de Auteur

Als fervent maker van eigen bestanden wens ik deze graag te delen met mijn vrienden. Ik heb geprobeerd een snelle resume te geven over welke mogelijkheden er bestaan in bestanduitwisselings land.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo