Bezig gaan met het nieuwe werken - Artikelpost

Bezig gaan met het nieuwe werken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1005 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Het nieuwe werken begint steeds meer grond te krijgen in het bedrijfsleven. Het nieuwe werken is niet alleen een verbetering ten opzichte van het traditioneel model. Het is ook goed ontvangen door werknemers. De extra vrijheid die het nieuwe werken biedt zorgt voor een hogere tevredenheid en een hogere productiviteit.

Naast een hogere productiviteit zorgt het nieuwe werken ook voor een grote kostenbesparing. Doordat steeds meer werknemers thuis werken zijn er minder werkplekken nodig. Door flexplekken te creëren voelen mensen zich ook niet te opgesloten in één omgeving. Ze kunnen namelijk gewoon een plekje pakken die vrij is en dat hoeft niet dezelfde te zijn. Door thuis te werken voelen mensen zich vaak vrijer en zo ook prettiger en dat verhoogt de productiviteit.

Het nieuwe werken is meer dan flexplekken

Het nieuwe werken is meer dan alleen flexwerkplekken creëren en het toelaten van thuis werken. Het ICT moet erop afgestemd zijn op een makkelijke manier waardoor het niet mis kan gaan. Complexe inlogsystemen en het installeren van software op thuiscomputers zorgt alleen maar voor verlies van tijd en meer support vragen om problemen op te lossen.

Google Apps for Business

Om het nieuwe werken succesvol toe te passen kan je het beste overstappen naar cloud software die als het ware in de cloud geboren is. Google Apps for Business is bijvoorbeeld een geweldige oplossing voor bedrijven. Google’s specialiteit is het internet en daarom is het cloud pakket van Google een geweldig succes geworden. De programma’s werken in je browser en met één simpele login heb je alle programma’s en bestanden binnen handbereik op je computer, laptop, telefoon en tablet. De kracht zit in het gemak en het centraal beheren van bestanden online.

Overal werken

Doordat alles online op Google Drive is opgeslagen zal je nooit meer in de situatie komen dat je een bestand lokaal op het werk hebt opgeslagen waardoor je er thuis niet aan kan werken. Ook maakt cloud computing het mogelijk om bijvoorbeeld in de trein te werken. Overal werken is dus mogelijk met het nieuwe werken en het gebruik van cloud computing.Over de Auteur

Lisanne is een blogger en schrijver voor verschillende bedrijven. Lisanne heeft een uiteenlopende kennis en vertelt graag over nieuwe dingen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo