Bijgewerkte LogMeIn Ignition voor iPad/iPhone integreert Dropbox en Google Docs - Artikel Post - Artikel Marketing

Bijgewerkte LogMeIn Ignition voor iPad/iPhone integreert Dropbox en Google Docs

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: WebCertain
Gezien: 800 | Aantal woorden: 842 | Datum: Fri, 2 Dec 2011 | 0 commentaar

Bijgewerkte LogMeIn Ignition versie voor de iPad/iPhone stelt gebruiker in staat om computerbestanden op afstand in de cloud te plaatsen. De desktop is te besturen alsof de gebruiker er direct achter zit en programma's zijn te openen alsof ze op de iPad of iPhone zelf staan.

WOBURN, V.S., 22 november 2011LogMeIn (NASDAQ: LOGM) heeft recentelijk een update gepubliceerd voor de populaire LogMeIn Ignition iPad/iPhone app, die het beste van cloud services en toegang op afstand samenbrengt in één app. Met integratie van Dropbox en Google Docs geeft de nieuwe Ignition update gebruikers de mogelijkheid om snel en moeiteloos bestanden te bekijken, kopiëren, verplaatsen en op te slaan op hun mobiele apparaten, persoonlijke of werkcomputers en populaire cloud services naar keuze. Hierdoor kunnen iPad- en iPhonegebruikers door middel van een internet verbinding vanaf elke plek toegang krijgen tot al hun digitale bestanden – en zij hoeven zich daarbij nooit zorgen te maken dat ze een bestand in de cloud hebben vergeten te plaatsen.

Gebruikers die LogMeIn Ignition voor iPad/iPhone al hebben, kunnen gebruik maken van de nieuwe integratiemogelijkheden voor de cloud door middel van een gratis update. Nieuwe gebruikers kunnen de LogMeIn app kopen in de iTunes App Store voor een eenmalig bedrag van €23.99.

Meer informatie over LogMeIn Ignition is beschikbaar via http://B.LogMe.In.

The LogMeIn Ignition iPad/iPhone app geeft gebruikers de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot PC’s en Macs vanaf een iOS apparaat – bekijk en beheer computers op afstand of verkrijg simpelweg toegang tot het bestandensysteem van een computer. Met de introductie van My Cloud Bank, het cruciale onderdeel van de bijgewerkte app, kunnen gebruikers nu:

  • Onderweg bestanden en mappen verplaatsen van computers op afstand naar de cloud en vice versa
  • Met hun iPad en/of iPhone bestanden en mappen bekijken op hun computers en populaire cloud opslag –en synchronisatie services zoals Dropbox en Google Docs.
  • Bestanden vanuit de cloud of computers op afstand opslaan op een iOS apparaat

“De voordelen van het op elke plaats, elke tijd en elk apparaat cloud services tot de beschikking hebben en toegang op afstand kunnen krijgen, hebben altijd al dicht bij elkaar gelegen. Met de introductie van My Cloud Bank bieden we de gunstigste situatie door gebruikers intuïtieve, gerichte toegang te geven tot hun bestanden, waar die ook zijn opgeslagen”, zegt Andrew Burton, Senior Vice President van producten bij LogMeIn. “We zien het als een belangrijke stap in het uitbreiden van de waarde van toegankelijkheid op afstand en de cloud naar alle digitale informatie van een gebruiker – een virtuele verzekering dat je altijd belangrijke bestanden binnen handbereik hebt.”

Oorspronkelijk werd Ingnition geïntroduceerd voor de iPhone, maar inmiddels is de app ook beschikbaar voor andere bekende smartphone –en tabletplatforms, waaronder de iPad, Android apparaten en recentelijk de Amazon Kindle Fire. De app wordt steevast genoemd als de hoogst staande en best beoordeelde iPad app voor persoonlijk gebruik in 2010 (Apple Rewind 2010, Apple, Inc).

Over LogMeIn, Inc.

LogMeIn (Nasdaq:LOGM) biedt op de cloud gebaseerde toegang op afstand, ondersteuning en samenwerkingssoftware om snel, gemakkelijk en veilig miljoenen voor het internet geschikte apparaten wereldwijd te verbinden – waaronder computers, smartphones, iPad™ and Android™ tablets en digitale beeldschermen. LogMeIn’s software is ontworpen voor consumenten, mobiel werkende professionals en IT bedrijven en stelt meer dan 13 miljoen gebruikers in staat te verbinden met meer dan 100 miljoen apparaten. LogMeIn heeft haar hoofdkantoor in Woburn, Massachusetts, VS, en heeft verder kantoren in Australië, Hongarije, India, Japan, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. LogMeIn is een geregistreerd handelskenmerk van LogMeIn in de Verenigde Staten en andere landen. iPad en iPhone zijn handelskenmerken van Apple Inc., en Android is een handelskenmerk van Google, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen wereldwijd.

Meer informatie is te vinden op www.logmein.com/nl.

Media contact:
Craig VerColen
press@logmein.com
617-599-2180

Over de Auteur

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Fri, 9 Dec 2011 at 11:05 AM, by Guest
Waar ik niet uitkom en wat wel heel mooi zou zijn: vanaf de mac het scherm van je iphone bedienen met Logmein of Teamviewer. Op de iphone de mac bedienen gaat moeiteloos, maar andersom dus niet. Ik wil het graag gebruiken om presentaties met de beamer te doen. Mocht iemand de oplossing kennen? Graag!

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo