Binnenkort in de winkels: De sims 4 - Artikel Post - Artikel Marketing

Binnenkort in de winkels: De sims 4

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: robbieh
Gezien: 661 | Aantal woorden: 339 | Datum: Sun, 23 Jun 2013 | 0 commentaar

Sims 4 is de nieuwste versie van de populaire game de Sims. Waar Sims 3 veel verschillende uitbreidingen, accessoires en te gekke tools had, zoomt deze versie meer in op het gevoelsleven. Je sims zeggen niet meer alleen dat ze blij, boos, verliefd of chagrijnig zijn, ze voelen zich ook echt zo!

 

Het is tijd voor verdieping. Leer je Sim kennen tot in de diepste krochten van zijn ziel. Vroeg je je bij de vorige versies van de sims nog af waarom je sim nou deed zoals hij deed? In sims 4 wordt hier eindelijk antwoord op gegeven. Door een diepere connectie met je Sim te maken zorg je voor meer beleving en dus meer speelplezier. 

 

Laat je Sim zijn nieuwe charmes uitproberen op zijn buurvrouw. Laat hem rollen over de grond van het lachen om de sterke verhalen van zijn beste vriend en zie hem genieten van een heerlijke zomerdag. 

 

Ben je jong of oud? Rijk of meer het type student? De sims spelen is voor iedereen leuk. Dompel jezelf lekker onder in deze virtuele wereld. De Sims zullen je met open armen ontvangen. Ze zijn dan nog net niet van vlees en bloed, maar ze geven je altijd een warm welkom!

 

Sims 4 onthuld op 21 augustus!!

Maxis is van plan om de eerste in-game beelden van De Sims 4 op de Gamescom-beurs in Keulen te laten zien. Gamescom is een Duitse gamebeurs die elk jaar weer meer volk weet te lokken. Het grote verschil met de E3-beurs in Los Angeles is dat deze open is voor het grote publiek, terwijl E3 enkel bedoeld is voor pers en retail.Over de Auteur

Rob is  een adviseur met een coachende stijl, die zich heeft gespecialiseerd in Persoonlijke ontwikkeling in lijn met organisatieontwikkeling, met het oog op ondernemerschap. - See more at: http://artikelpost.nl/ontspanning/spellen/leer-alles-over-cryptogrammen.html#sthash.FwYya9W6.dpuf

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo