Brixxs zet geweldige groei voort met nieuwe toevoeging aan het portfolio - Artikelpost

Brixxs zet geweldige groei voort met nieuwe toevoeging aan het portfolio

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 254 | Aantal woorden: 557 | Datum: | 0 commentaar

De wereld van IT is een grote markt vol met grote spelers en bekende namen, en door de jaren heen hebben veel IT-bedrijven geprobeerd zich hiermee te mengen en te blijven veranderen. Een mooi voorbeeld van een bedrijf die verandering en flexibiliteit in de genen heeft, is Brixxs. Brixxs is een niche-speler op het gebied van innovatieve IT-applicaties en door de jaren heen hebben zij een indrukwekkende portfolio van tools opgebouwd die gebruikt worden door vele bedrijven voor uiteenlopende doeleinden. Van Low code applicaties tot videobellen, waar honderden klanten en meer dan tienduizend eindgebruikers gebruik van maken. En vandaag kwam het bedrijf met nieuws, want er is een nieuwe toevoeging aan deze al indrukwekkende portfolio, namelijk een API-platform voor uiteenlopende API-koppeling vraagstukken.

Brixxs heeft een nieuw lid van hun indrukwekkende portfolio geïntroduceerd, namelijk het API-platform. Een API-platform staat bedrijven toe om de verschillende bedrijfssystemen met elkaar te koppelen, met alle voordelen van dien. Op deze manier kunnen ondernemingen een stap in de toekomst zetten en binnen de kortste keren de productiviteit en efficiëntie drastisch verhogen. Gegevens kunnen op een slimme manier vanuit het ene systeem, naar het andere systeem getransporteerd worden. Dit op een veilige en betrouwbare manier. Brixxs is de perfecte plek om je onderneming te digitaliseren en zo de toekomst in te sturen met de indrukwekkende portfolio vol met nuttige tools. 

Dit is natuurlijk een groot moment voor Brixxs als bedrijf, en daarom is er ook met recht veel naar buiten te brengen. Zo zei de CEO van Brixxs, Freddy Jaarsma, dit: “Via dit platform kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met de hedendaagse API-vraagstukken. Naast de platformen voor Low Code, Videobellen, Digitaal ondertekenen en mobiele apps, was het een logische aanvulling om het Brixxs ecosysteem uit te breiden met een platform voor API-koppelingen. Dit is wederom een stap naar het strategische doel om binnen een aantal jaar uit te groeien tot een serieuze platform speler.”

Het nieuwe API-platform van Brixxs is een top-notch technologie platform. Brixxs heeft kosten noch moeite bespaard op dit platform, en het maakt gebruik van de meest up-to-date veiligheidsprotocollen. Alles is makkelijk in gebruik en snel verstelbaar om zo de perfecte ervaring te creëren voor ieder bedrijf. Brixxs is dan ook met recht trots op de nieuwe toevoeging aan de toch al indrukwekkende portfolio van het bedrijf.

 Over de Auteur

Over Brixxs

Brixxs is een IT-bedrijf dat eigenaar en regisseur is van een uniek en uitgebreid B2B software platform met als basis drie technologieën: low code, integraties tussen systemen en mobiele apps.

Brixxs heeft een groot aantal professionals gekoppeld aan het platform zodat altijd de juiste expertise beschikbaar is voor het IT-project. Hierdoor blijft de klant als platform gebruiker snel en wendbaar en is er geen behoefte om allerlei expertise zelf in huis te hebben.

Brixxs als platform beheerder zal altijd de focus blijven houden op innovatie en urgente klanteisen. Dat geeft niet alleen vertrouwen bij het ontwikkelen van de cloud applicatie, maar ook een hoop gemak. De software op het platform is in goede handen want, naast het leveren van veel kennis en ervaring binnen het applicatie project, is Brixxs gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo