FB pix Dora spelletjes voor elke leeftijd - Artikelpost

Dora spelletjes voor elke leeftijd

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1206 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Het kan je niet ontgaan zijn. Dora the explorer is al een paar jaar een echt begrip in de kinderwereld. Het is allemaal begonnen met de televisie serie die vooral op Nickelodeon te zien is. Het duurde niet lang of er waren allerlei verschillende soorten merchandise te krijgen in de winkels. Van pennen etuis tot rugzakken, maar ook paraplu’s en knuffels. Niet alleen in de winkel is er een run op Dora spulletjes, op het internet zijn er ook talloze Dora spelletjes te doen. Er zijn allerlei verschillende categorieën, waarbij je met het leuke en vrolijke meisje en haar vriendjes allerlei avonturen kunt beleven.

De verschillende spellen zorgen er ook voor dat kinderen van bijna alle leeftijden de spellen kunnen spelen. Dora is niet gericht op een bepaalde leeftijd. Zo kunnen bijvoorbeeld peuters leuke spelletjes doen die erg gemakkelijk zijn en die met grote plaatjes en afbeeldingen werken. Grotere kinderen die al naar de basisschool gaan kunnen leerzame spelletjes doen. Er is bijvoorbeeld memory maar je kunt ook kleurplaten online inkleuren. Dora spelletjes zijn er op alle gebieden, dus je kunt altijd je favoriete spelletjes uitkiezen.

Voor nog oudere kinderen is het mogelijk om avontuurlijke Dora spelletjes te spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zelfde avonturen die Dora tijdens haar afleveringen beleeft en meemaakt. Tijdens deze avonturen moet je bepaalde bestemmingen zien te vinden en bereiken. Ondertussen leer je ook allerlei leuke en leerzame Engelse woorden. Het heeft dus absoluut zin om eens een middagje op zoek te gaan naar Dora spelletjes, je zult namelijk altijd wel iets leuks tegenkomen. En je weet ook gelijk dat het leerzaam is, en dat je niet zomaar tijd zit te verdoen. Voor jonge kinderen kan het ook handig zijn om al vroeg met de Engelse woordjes te beginnen zodat ze een voorsprong hebben op school.Over de Auteur

Online games biedt ons een veel plezier. Kinderen en volwassenen zullen genieten van online games gratis kunt spelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo