FB pix Gratis spyware - Artikelpost

Gratis spyware

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 6400 | Aantal woorden: 556 | Datum: | 2 commentaar

Wanneer je online gaat zoeken naar software dan wil je waarschijnlijk, net zoals ik, weten wat de beste programma's zijn. En dus als je zoekt naar gratis spyware dan wil je weten welke van alle oplossingen de beste is. Na het doen van onderzoek ben ik achter een paar dingen gekomen over de verschillen tussen goede spyware oplossingen en minder goede of zelfs slechte.

Een veel gebruikte markteting truuk is voor leveranciers om jou een gratis probeer versie te laten downloaden, een trial version. Je download deze software en je laat jouw systeem helemaal gratis scannen. Echter er zijn probeerversies die vervolgens melden dat er spyware op jouw computer staat, maar om dit te verwijderen moet je dan de volledige en betaalde versie van de software downloaden. Dit is natuurlijk niet wenselijk als je op zoek bent naar echte gratis antispyware tools. En als je niet uitkijkt dan ben je 10 installaties verder en dan is nog steeds jouw computer niet schoon gemaakt.

Hieronder een lijst met echte freeware oplossingen om jouw computer te ontdoen van ongewenste bestanden. Het overzicht staat niet op volgorde van kwaliteit, ze zijn allemaal goed... maar misschien is software A voor de één toch beter dan oplossing B, dat moet je zelf inschatten.

Eén van de meest aanbevolen oplossingen is Avast antivirus. De functies die Avast biedt zijn zeer divers zoals een web shield, virus chest, system integration, IM shield, een eenvoudige gebruikers interface, antivirus kernel, Network shield, automatische updates, anti-spyware en meer. Dit pakket komt qua kwaliteit en mogelijkheden het meest in de buurt van de betaalde oplossingen en toch is Avast Anti-Virus helemaal gratis.

Een ander zeer populair programma voor een bepaald type spyware is Ad-Aware van Lavasoft. Ad-Aware is met name ideaal voor mensen die zichzelf willen beschermen tijdens het surfen op het internet. Zo pakt deze freeware de spyware aan die verbonden is aan bijvoorbeeld de vervelende popups. De software bestaat al meer dan 10 jaar en wordt regelmatig geupdate naar een nieuwe versie. Ook de lijst met spyware en virus definities worden regelmatig van updates voorzien. De freeware versie kent wel wat beperkingen, in de plus versie heb je ook anti-virus bescherming. Natuurlijk hoopt Lavasoft dat je dankzij de gratis versie toch de plus versie gaat bestellen uiteindelijk.

Ook de freeware Spyware doctor heeft al diverse prijzen gekregen en staat goed aangeschreven. Spyware Doctor beschermt de computer tegen heel veel gevaren zoals Trojans, spyware, key loggers en adware.

Er zijn nog erg veel andere freeware spyware scanners te verkrijgen. We zullen hier in een ander artikel verder op ingaan. In dit artikel zullen wij onder andere de oplossingen SpywareBlaster, Malware Bytes, Spybot Search & Destroy, SpywareGuard, Hitman Pro, SuperAntiSpyware, McAfee Stinger, Avira AntiVir, AVG anti virus, WinPatrol, ThreatFire en meer.Over de Auteur

Op de freeware website FreewareDownloads worden veel gratis anti spyware oplossingen aangeboden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo