FB pix Hoezo een webinar? - Artikelpost

Hoezo een webinar?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2975 | Aantal woorden: 360 | Datum: | 0 commentaar

Bent u al bekend met het fenomeen webinar? Wanneer het antwoord nee was dan raden wij u aan om snel verder te lezen. Een webinar is in feite een online seminar waarbij u voor een camera en microfoon een seminar geeft, dit kan met of zonder publiek. Nou zijn er ook nog twee verschillende soorten webinars te vinden. De live webinar of een vooraf opgenomen webinar, waarbij het laatste als voordeel heeft dat er interactie kan zijn met het publiek.

Met een webinar kunt u in feite dus een seminar geven zonder dat u uw publiek dient te verzamelen van te voren. U kunt een webinar uitzenden wanneer het u en uw publiek het beste uitkomt, verder is het mogelijk dat de webinar teruggekeken wordt. Hierdoor hoeft nooit meer iemand meer iets te missen van de boodschap die u wilt uitzenden.

Wanneer u kiest voor een webinar die van te voren is opgenomen geniet u van nog meer voordelen dan wanneer u het live doet. Zo kunt u live contact hebben met uw publiek zonder dat de uitzending onderbroken wordt. Verder is het mogelijk om de uitzending mobiel te bekijken, interactieve polls voor te leggen aan uw publiek en de uitzending later nogmaals uit te zenden. Uiteraard heeft u ook geen last van versprekingen en pijnlijke stiltes, deze kunnen er namelijk van te voren uitgeknipt worden.

 

Zo ziet u dat een live webinar al veel voordelen heeft ten opzichte van normale seminar’s. Een vooraf opgenomen webinar biedt echter nog veel meer voordelen. Zenuwachtig zijn voor een presentatie is verleden tijd en u weet dat de boodschap altijd hetzelfde is aan uw publiek. Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo