Microsoft Office 2019 - Artikel Post - Artikel Marketing

Microsoft Office 2019

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 251 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Microsoft Office 2019 Professional is het nieuwste Office-pakket van Microsoft. Het bevat een aantal nieuwe functies. Ook ziet het er weer een beetje nieuwer uit. Je kan een Microsoft Office 2019 licentie kopen op verschillende plekken. De beste plek om er een te kopen is het internet. Dit is vaak goedkoper dan het kopen van een licentie in een winkel. Met een beetje goed zoeken vind je al een hoop websites die softwarepakketten aanbieden. Het kopen van het nieuwste Office-pakket is de moeite waard voor diegene die gebruik maakt van de nieuwste functies.

Office 2019

Bijna ieder jaar vernieuwd Microsoft het Office-pakket. Met de compleet vernieuwde functies ben jij helemaal up-to-date. Het office 2019 pakket bevat alle programma’s die je nodig bent, waaronder Powerpoint, Excel en Word. Let wel op dat je Windows 10 nodig bent voor het installeren van Microsoft Office 2019. Het werkt dus niet op de oudere Windows-versies. Office 2019 werkt ook op Mac. De prijzen varieren enorm op het internet of in de winkels. Kijk dus goed naar de verschillende aanbieders of winkels, voordat je een pakket besteld. Je zult zien dat er veel verschil is, en dat het zoeken naar meerdere partijen waard is. 

Waarom Microsoft Office 2019 kopen?

Sommige bedrijven of mensen hebben het liefst de nieuwste software op zijn of haar pc/laptop. Sommige bedrijven vinden dit ook zeer belangrijk, en kopen zonder te twijfelen de nieuwste software. Naast dat Office 2019 de nieuwste features heeft, brengt het ook een nieuw uiterlijk met zich mee. Alle programma’s binnen Office 2019 worden meestal in een nieuw jasje gestopt. Dit kan ook voor bepaalde mensen zijn om het nieuwste van het nieuwste te kopen. Ondanks Mac eigen software heeft (Keynote en Pages bijvoorbeeld), heeft het aanschaffen van een Office 2019 pakket meerdere voordelen. De meeste bedrijven werken met Office 2019, dus het is ook makkelijker en sneller om bestanden te delen.

 Over de Auteur

Ik ben een liefhebber op het gebied van software, en ben op de hoogte van de laatste nieuws. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo