FB pix Microsoft security essentials anti virus - Artikelpost

Microsoft security essentials anti virus

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1352 | Aantal woorden: 575 | Datum: | 0 commentaar

Microsoft wil niet achterblijven bij de vele andere ontwikkelaars van gratis anti virus software. En hiervoor is het microsoft security essentials ontwikkeld. Met microsoft security essentials kunt u uw computer beschermen tegen computer virussen, spyware, malware, trojan horses, rootkits en tal van andere narigheid. Het programma microsoft security essentials is beschikbaar op dit moment voor windows xp, windows vista en ook windows zeven. Met microsoft security essentials kunt u het standaard programma windows defender vervangen. Beide programma's zijn trouwens gratis.

Waar is microsoft security essentials mee te vergelijken?

Veel gebruikers leggen een link met Norton anti virus programma. Beide programma'ss zorgen voor een goede bescherming van uw computer en laptop. Ook uw smartphone en ipad zijn goed te beschermen met deze anti virus software programma's.

Waarom kiezen voor microsoft security essentials?

Het anti virus programma microsoft security essentials is in het Nederlands beschikbaar. Ook heeft het programma een gebruikersvriendelijke interface en is ook erg overzichtelijk. Daarnaast wordt het programma real time ge-update. Dat is natuurlijk wel erg fijn en gemakkelijk. De updates zijn net als het complete anti virus software programma geheel gratis.

Hoe is microsoft security essentials ontstaan?

Microsoft security essentials is de opvolger van Microsoft live onecare. Deze anti virus is helaas voor Microsoft geflopt en was tevens niet kosteloos of gratis. microsoft security essentials is gebaseerd op het beveiligingsproduct van Microsoft dat ForeFront heet. Heeft u geen legale versie van windows? Als u geen legale versie van Windows heeft (windows vista, windows xp of windows 7) dan kunt u het programma microsoft security essentials beter niet downloaden en gaan gebruiken. Er wordt namelijk altijd een controle gedaan door de software of u een legale versie heeft van Windows.

Een goede anti virus software kiezen

Uit de test komt microsoft security essentials als een goede anti virus software uit de bus. Het maakt weinig gebruik van uw geheugen en draait goed op de achtergrond. Ook als uw systeem al is besmet met malware dan kan microsoft security essentials nog veel repareren. Dat is een sterk punt van microsoft security essentials. Veel andere anti software programma's slagen hier niet in. Daarnaast is microsoft security essentials ook gratis en vrij te downloadne. U kunt dus nog vandaag snel en gemakkelijk microsoft security essentials downloaden en gebruiken op uw computer. De eisen die Microsoft voor het gebruik van microsoft security essentials aan uw copmuter stelt. Om microsoft security essentials te gebruiken zijn er een aantal minimale systeem eisen. Zo dient u als u windows xp gebruikt minimaal het servicepack 3 te hebben en bij windows vista service pack een of twee en ook kunt u microsoft security essentials gebruiken met windows 7. Het is belangrijk om een cpu te hebben die minimaal een kloksnelheid van 500 megahertz heeft (of meer natuurlijk) en minimaal 256 megabyte aan ram heeft. Dit is bij windows XP. Bij windows vista en windows 7 dient de processor minimaal een Gigahertz te hebben of hoger met een gigabyte aan Ram.

Hier kunt u Microsoft Security Essentials gratis downloaden.



Over de Auteur

Philippe is een internet ondernemer met een passie voor software en gratis applicaties voor gebruikers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo