Nieuw in Nederland, Content Central - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuw in Nederland, Content Central

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Wesley
Gezien: 1180 | Aantal woorden: 392 | Datum: Fri, 10 Aug 2012 | 0 commentaar

Een actueel onderwerp voor veel startende, maar ook bestaande ondenemer is toch wel de wijze waarop zij hun documenten op kunnen slaan. Door de jaren heen zijn er veel verschillende varianten voor het archiveren van onze documenten ontstaan en ontwikkeld.

Waar we jaren geleden ons papierwerk nog in grote mappen en in rekken in een oude stoffige ruimte stopten, doen we tegenwoordig alles via onze beste vriend, de pc. Sinds kort kun je als ondernemer in Nederland gebruik maken van de in Amerika ontwikkelde document management software Content Central!

Content Central bepaalt al jaren de standaard als het gaat om document management en workflow solutions in Amerika. Eén van de grote voordelen van de ver ontwikkelde software is dat gebruikers toegang hebben tot de applicatie middels een standaard internet browser. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Mozilla FireFox, Internet Explorer en natuurlijk Google Chrome. Alle handelingen gebeuren binnen deze internet browser.

Met deze software kunt u documenten aanmaken met behulp van op PDF gebaseerde elektronische formulieren. Documenten en andere soorten bestanden kunnen worden gescand vanuit zogeheten document scanners, netwerk mappen en uietraard e-mail accounts. Hierdoor biedt Content Central de mogelijkheid om de gescande beelden om te zetten in volledig doorzoekbare PDF bestanden. Hierdoor is het terugvinden van uw documenten met behulp van sleutelwoorden en andere index informatie een fluitje van een cent. Op deze manier raakt u uw documenten dus nooit kwijt!

E-mail en fax functionaliteiten zijn zorgvuldig geïntegreerd en bieden u als ondernemer (en daarbij natuurlijk ook uw collega’s) de mogelijkheid om zonder externe software uw documenten te distribueren. Daarnaast beheert een krachtige "werkstroom engine" uw informatie gebaseerd op bepaalde gebeurtenissen of planningen.

Zoals gezegd is de software sinds kort dus ook te vekrijgen voor ondernemers in Nederland. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze uitgebreide en geavanceerde document management software, bezoek dan de website www.contentcentral.nlOver de Auteur

Wesley is blogger over alles dat met technologie en ondernemen te maken heeft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo