FB pix Speel online Flow Gratis spel op elk gewenst moment - Artikelpost

Speel online Flow Gratis spel op elk gewenst moment

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4450 | Aantal woorden: 497 | Datum: | 1 commentaar

Flow Free is een puzzel game ontwikkeld door Big Duck Games en uitgebracht op 7 juni 2012. Het is een strategie spel met verschillende levels en moeilijkheidsgraden. Het spel werd snel aangepast voor de Windows Mobile-platform en een Android-versie werd uitgebracht op 29 juni.

Er zijn 90 “easy levels”, 90 “medium levels” en 120 “hard levels”. Daarnaast kun je ook nog je eigen levels maken als je klaar bent met het spel. Flow Free wordt gespeeld op een vierkante platform, waarbij de speler verschillende gekleurde cirkels moeten aansluiten om elk vierkant te vullen.

De gekleurde lijnen maak je door de ene cirkel naar de andere te slepen. Lijnen kunnen elkaar niet oversteken, dus de uitdaging is om een pad te vinden voor elke kleurje moet dus het begin en het eindpunt kunnen vinden. Moeilijkheidsgraden nemen toe met grotere platforms, variërend van de 5 × 5 platforms (gemakkelijk) naar de 14 × 14 platforms (moeilijk).

In het spel, kun je ook sterren zien verschijnen. Hoe beter je speelt, hoe meer sterren je krijgt. Het werkt als volg: bij de easy levels, mag je 5 bewegingen maken om je doelpunt te halen. Als je meer bewegingen maakt, krijg je uiteindelijk minder sterren. Die sterren zijn nodig om door te gaan met het spel (naar de moeilijke levels).

In het spel Flow Free moet je proberen om alle bolletjes van dezelfde kleur met elkaar te verbinden.

Het lijkt heel gemakkelijk in het begin, maar vanaf de medium levels merk je al dat, het niet zo simpel is. Je hebt tijd, je moet goed kijken naar de mogelijkheden voordat je iets doet, anders speel je een keer voor niets en verlies je sterren. De kleuren lijken steeds meer op elkaar en goed opletten wordt de sleutel van de overwinning!

Je kan er uren lang mee bezig zijn maar gelukkig slaat het spel automatisch op, je kan dus rustig even stoppen en verder gaan wanneer je daar tijd voor hebt. Het onderscheid zich van andere spellen door de denkvermogen te boosten. Spellen zoals candy crush of bubble shooter zijn vergelijkbaar maar dat spel zal veel meer tijd en nadenk werk van je eisen.

Flow free is een spel voor alle leeftijden: 12 jaar oud en op school, 70 en met pensioen... het maakt niet uit. Net als schaken, is dat spel voor de nadenkers, de doorzetters en de computer liefhebbers.

Geniet ervan en breek alle records, je bent er wel een tijdje mee bezig.Over de Auteur

Enige ervaring short selling trompet Mexico. Wist een klein team inzetten van opblaasbare poppen in Miami, FL. Sprak op een internationale conferentie over het implementeren van houten tops in Minneapolis, MN. Bracht 2001-2004 doneren poppen op Wall Street. Enthousiast over het analyseren van bongo's in Mexico. Op het moment ben ik short selling zwervers in de overheidssector.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo