FB pix Spelletjes zijn de perfecte manier om tijd te doden. - Artikelpost

Spelletjes zijn de perfecte manier om tijd te doden.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1460 | Aantal woorden: 635 | Datum: | 0 commentaar

 

Er zijn slechts enkele mensen op de gehele planeet die menen niet van de alom geliefde spelletjes te houden. Elke baby, elk kind, elke volwassene, elke gepensioneerde houdt van spelletjes. Het maakt niet uit welke spelletjes het zijn, er is voor iedereen wat wils. Bij babies gaat het vooral om de bekende en geliefde ‘kiekeboe’-spelletjes. Niemand weet waarom, maar babies zijn uitermate gefascineerd door dit verstopspelletje. Ook met de blokjes spelen en knuffels die aangename geluiden maken die er voor zorgen dat de baby een plezante tijd meemaakt zijn erg in trek. Dat is dan natuurlijk ook de bedoeling van spelletjes, van minder leuke tot zelfs saaie momenten, leuke tijden maken! Kinderen amuseren zich vooral met fysieke spelletjes, bv: tikkertje of verstoppertje of 1 2 3 piano. Ook kunnen zij al met gezelschapspelletjes overweg.

 

 

Over gezelschapspelletjes worden voor alle leeftijdscategorieën avonden georganiseerd om aan deel te nemen. Zelfs ouderen nemen deel aan zo'n avond omdat het vernieuwend is en het nostalgisch werkt. Ouderen (waaronder we ook pubers verstaan) gaan zich behelpen met spelletjes voor op de computer of op console. Er bestaat een oneindig gamma aan computerspelletjes. Maar er zijn ook voldoende spelletjes voor op console, voor op Wii, PlayStation, Nintendo 64, Gameboy... ook worden er vernieuwde versies van oudere spelletjes uitgebracht, bv Super Mario, Legend Of Zelda en Final Fantasy.

 

 

Spelletjes hebben ook hun minpunten, vooral bij consolespelletjes of computerspelletjes; ze kunnen erg verslavend werken. Er kan geweldig veel geld verspild worden aan online spelletjes. Dit komt doordat een persoon er zo in verweven geraakt dat hij enkel nog aan het spelletje denkt. Dit is zeer jammer omdat spelletjes gemaakt zijn om je te amuseren en als je al je geld uitgeeft aan spelletjes en je erna realiseert dat je veel geld uitgaf, dan is de pret al gauw weg. Senioren amuseren zich dan weer het meest met makkelijkere spelletjes. Hieronder kan men het alom bekende cliché: Bingo verstaan. Als jij het niet leuk vindt, wat maakt het uit, zolang het iémand maar deugd doet! vele spelletjes kan je hier spelen.Over de Auteur

 

 

Ik hou van om online te spelletjes.


 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo