FB pix Ultimo Software Solutions en Esri Nederland - samenwerkingsverband met meerwaarde - Artikelpost

Ultimo Software Solutions en Esri Nederland - samenwerkingsverband met meerwaarde

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1153 | Aantal woorden: 542 | Datum: | 0 commentaar

Recentelijk hebben Ultimo Software Solutions en Esri Nederland opnieuw de handen ineen geslagen. De softwarebedrijven, onder andere gespecialiseerd in maintenance management en geografische informatie, hebben de nauwe samenwerking extra bevestigd door middel van een officieel Silver-partnerschap. De beheer- en onderhoudssoftware van Ultimo Software Solutions is in het verleden al geintegreerd met de GIS-software van Esri, waardoor er een nieuwe gebruikersomgeving op de markt is gebracht. Doordat beide bedrijven onlangs een partnerschap zijn aangegaan, kunnen de applicaties van beide partijen naar een nog hoger niveau worden gebracht. Uiteindelijk zal dit zorgen voor nog beter gebruiksgemak en efficiency bij de eindgebruikers.

Onderhoudssoftware van Ultimo Software Solutions

Het van oorsprong Nederlandse softwarebedrijf Ultimo Software Solutions levert al sinds 1988 onderhoudssoftware voor bedrijven op het gebied van maintenance management, facility management en infra asset management. Door middel van de onderhoudssoftware van Ultimo Software Solutions kunnen bedrijven het beheer en onderhoud van assets professionaliseren binnen de eigen organisatie. Al meer dan 1.000 verschillende organisaties uit verschillende branches maken gebruik van de maintenance management software.

Over Esri Nederland

Het begrip informatie heeft de eigenschap te verbonden te zijn aan een locatie. Het te alle tijde kunnen beschikken over informatie is steeds belangrijker geworden in onze samenleving. Tegenwoordig is ook de mogelijkheid aanwezig om de eigen wereld in kaart te brengen en op deze manier verschillende trends te kunnen volgen. Door gebruik te maken van een Geografisch Informatie Systeem (GIS) kan men informatie analyseren, visualiseren en delen met anderen, waardoor meerdere partijen gelijkertijd de informatie kunnen bekijken. GIS kan op deze manier bijdragen aan een betere besluitvorming. De verbinding van de processen in een organisatie kan worden verbeterd en de kostenbeheersing wordt effectiever. 

Esri en haar partners werkt veel samen met Nederlandse bedrijven en organisaties uit diverse branches. Zo werkt Esri met de lokale, regionale en landelijke Overheid en ondere andere de branches Water & Electriciteit, Olie & Gas en de Zakelijke Diensverlening. Doordat de kennis van de branche, de ervaring met het werken met verschillende processen en oplossingen bij Esri groot is, kan de continuiteit van uw informatiehuishouding binnen de organisatie versterkt worden.

Voordelen interactie softwareapplicaties

Door gebruik te maken van interactie tussen maintenance management, administratieve- en geografische processen kan dit voor de eindgebruiker een grote meerwaarde bieden. De beheerder van de asset heeft niet altijd inzicht in de exacte locatie en status, dit kan verbeterd worden wanneer de applicaties samen gebracht worden. Het kan dan mogelijk worden om zowel de locatie als eventuele storingen en beschikbaarheid bij de status te tonen. 

Voordelen van het integreren van applicaties:

  • De data van de assets worden overzichtelijker
  • Men heeft sneller inzicht in de locatie van de asset, evenals storingen en beschikbaarheid
  • De inspecteurs in het veld kunnen betere (geografische) instructies krijgen
  • Men kan op handige wijze diverse bronbestanden op orde houden


Over de Auteur

Ultimo Software Solutions biedt bedrijfsondersteunende oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties op het gebied van Facility Management, Maintenance Management, IT Service Management, Infra Asset Management en Fleet Management.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo